nejvetsiborec Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 Hlavne Pes se srazil PES 10, to byla tragedie, jinak me mrzi, ze tam neni tolik hernich modu jako ve Fife. Licence klidne ozelim, hlavne kdyz se to bude dat hrat. Demo PES vypada hodne dobre, jsem zvedavy s cim prijde EA. Jinak Fifa 11 je proste podivna, ta hra kdyz nechce abych dal gol, tak ho nedam. Nechapu, jak muze byt treba Marek Kulic (nic proti nemu) rychlejsi nez Evra. Ten FUT je mega doprasenej. Mne se Fifa 11 nelibila, Fifa 10 se mi zase libila hodne, takze jsem zvedav, co z EA vyleze. Hlavne doufam, ze daji pryc tu presnou strelu, to je zrudnost nejvetsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rooney10 Odesláno Srpen 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=HufNweKNL3A&feature=player_embedded#! :D :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Madridista* Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 Rooney, a co je na tom ?:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 Rooney:vsak je to jak ve fife vystrelim ze 40 metru kolem golmana a skoči až za pul hodiny :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rooney10 Odesláno Srpen 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 Rooney, a co je na tom ?:bash: nic na tom není :bash: Rooney:vsak je to jak ve fife vystrelim ze 40 metru kolem golmana a skoči až za pul hodiny :lol: si pán 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 Ja neříkám že jsem pán ,ale jak v PESku tak ve Fifě jsou ty golmani (ne)inteligentní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 Na tom videu je aspon videt normalni reakce hry, stat se toto ve fife, tak na 90% trefis sveho spoluhrace a pokud ne, tak tam brankar uz davno bude stat a chyti to. Jinak z tech 40 metru, to je chyba ve hre, protoze tyhle goly padaji v Pro Clubu tak 2x - 3x za zapas. Golman ma strasne dlouho na reakci a nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PauL cZ Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 nejvetsiborec sorry že se ptám ale ty kupuješ FIFU 12 nebo PESKA 12 nebo oboje ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 Nejlepsi je vypalit nebo koupit oboje a porovnat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 Koupim oboje, jako vzdy. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PauL cZ Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 Já asi též :D tedka ale objednávám PESKO 11 abych otestoval :D já FIFU na PC hraju od náký 99 ? :D ale nějak chci zkusit XBO verzi tak koupím oboje .. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 xstanax na xbox bude naprosto stejnej engin jako na pc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Madridista* Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 Co myslíte vyrovná se FIFA grafice PES ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbi 86 Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 Co myslíte vyrovná se FIFA grafice PES ? :) to nevim kamarade..ale myslim ze jo..v pes jsou lepsi animace,ale hraci behaj,jak kdyby mely zlomenou pater..ale doufam,ze ve fife,bude daleko vic animaci nez v 11 napriklad pri dani golu,nebo vyhrane trofeji..minulej rocnik v tom byl hodne chabej. A taky by mohli udelat,treba kdyz nastupujues v LM aby hrala znelka a prcci mavali platenym micem v kruhu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Madridista* Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 FIFA na to myslím nemá licenci, aby přehrávali jejich hudbu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rooney10 Odesláno Srpen 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 Co myslíte vyrovná se FIFA grafice PES ? :) PES ma odkdy lepsi grafiku ? :D maji jen tvare, tod vse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Madridista* Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 Ale jo graficky byl PES lepší .... GRAFICKY, tím nemyslím pohyby atd ... GRAFIKA :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rooney10 Odesláno Srpen 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 Ale jo graficky byl PES lepší .... GRAFICKY, tím nemyslím pohyby atd ... GRAFIKA :) :bash: schvalne, priblizte si tvar hrace v PES a uvidite ze nema oci, vypada jak nejaky mutant a beha jako se zlomenou pateri :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Madridista* Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 Ale jo oči má :lol: skusil jsem to ..... a grafiku měl lepší PES, za tím si stojím :lol: a jinak doufám, že FIFA bude tento rok úspěšnější než PES Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bart777 Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 Rooney nebo Tuningar ( můžeš si vybrat jak ti mám říkat :D ) když malinko slevíš ve svý zaujatosti pro Fifu tam musíš uznat že PES byl na tom graficky líp (loni a předloni) 2012? to se ještě uvidí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petiiik77 Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 ty chces rict ze pes byl lepsi nez fifa jo ?? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Madridista* Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 Kdo říkal něco o tom co je lepší a co ne ? GRAFIKA .... říká vám to něco ? teď se mluví o tom jaká byla grafika a grafika byla opravdu u PES lepší a každá hra má své výhody .... PES je citlivější na střely a FIFA zase naopak ne .... třeba to je rozdíl ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 *Madridista* Ten blb to posuzuje určite podle licencí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 Tak ja jsem si tedka zahral FUT a uz mam opet stejny nazor jako predtim. Fifa je snad nejnespravedlivejsi (a tudiz i na h*vno hra), dnes jsem dostal celkem 8 golu. Z toho 2 goly tim glitchem a 6 golu hlavou, nechapu. FUT je jeden z nej♥♥♥♥♥nejsich rezimu vsech dob, maminka cur*ckum koupi MSP a oni si za to nakoupi balicky, posklada si kompletne specialni Barco-Real (i s Messim a CR7) a vyhraje 5-4, protoze mi 4-krat utece po lajne a pokazde da s Ronaldem nesmyslny gol hlavou a pote to vysperkuje s Piquem, trefou placirkou ze 30 metru do milimetrove sibenice. To, ze ja mel asi tak 30 sanci, ale hraci netrefovali prazdnou branu ze 2 metru, navic jsem trefil 3 brevna. Neskutecne, jak tahle hra (ne)funguje, protoze si buzicek koupi MSP, tak mu hra nadrzuje a proste vyhrat nejde. Ale Fifa 11 je opravdu na nic, ty priblbly hlavicky, glitch goly a neskutecne nadrzovani rozhodcich. Jedine, co v te hre staci je pouzivat LB+Y cely zapas a vyhrajete naprosto v pohode. V 75% zapasu ve FUT vyhraje vzdy ten horsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Madridista* Odesláno Srpen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 *Madridista* Ten blb to posuzuje určite podle licencí jj nejspíš jo :( jinak největšíborče ten tvůj příspěvek se mi nechce číst je dlouhý :lol: Rooney10 opět leze fanouškům FIFY do pr*ele tím, že jim dá thanks :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.