posta2005 Odesláno Červenec 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2011 a pouze na sd kartu?? do zadny jiny slozky?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
posta2005 Odesláno Červenec 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2011 takze jen toto? si mam stahnout?, Cfg_USB_Loader_70.zip a nebo v dowloadu jeste neco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
posta2005 Odesláno Červenec 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2011 zkusil jsem to a neslo to , nejak proste fakt nevim jak to udelat abych tam mel ty obaly to wicko to nechce nacist Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
helldare27 Odesláno Červenec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2011 Jak a kam jsi to rozzipoval? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
posta2005 Odesláno Červenec 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2011 ja jsem si tio prehodil zase na tamtem , nevim nejak to rozdejcham a az budeme mit vifinu tak by to uz nemel byt problem ne ?:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
helldare27 Odesláno Červenec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2011 Nesmysl. To musi fungovat. Zkus to jeste jednou. Cfg_USB_Loader_70.zip rozbal a obsah slozky "inSDRoot" presun na SD kartu. Respektive na SD kartu vybal slozky "apps" a "usb-loader". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
posta2005 Odesláno Červenec 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2011 jA BYCH SI PAK S TIM NECO UDELAL A BYLO BY TO V PRD. ... TAKZE POCKAM AZ BUDEME MIT VIFINU A UDELAM SI TO PRESTO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esmajlik Odesláno Březen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2012 nemate nekdo stahle obaly v nejakem baliku? jen k rozbaleni na kartu? vim , ze jsem pohodlny, ale proc se nezeptat? :-) diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.