PauL cZ Odesláno Červenec 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2011 Zdravím chci si pořídit bud NHL nebo FIFU poradte mi co je lepší a v čem ? neříkejte hlavně co tě víc baví a tak jako mě prostě napište proč by jste brali to nebo to . díky stana ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Červenec 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2011 Sorry ale to je fakt co te vic bavi jestli fifa nebo Nhl .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rest Odesláno Červenec 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2011 Obě hry jsou top. Fakt záleží , jestli máš radši fotbal nebo hokej. Mi přijde FIFA realističtější , než NHL , protože fotbal je jednodušší než hokej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TeronCZ Odesláno Červenec 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2011 přesně jak říká kolega Yakuza, nemůžeš to srovnávat takhle, je to o tom co tě víc baví, kdyby ses zeptal jesli fifa nebo PES to pochopím, ale 2 rozdílné sporty??? Si představ že bych se zeptal jestli si mám koupit fifu, nhl, mbl, nba, wwe, ufc a takhle do nekonečna, zamysli se co tě víc baví. Já jako hráč a fanoušek fotbalu bych volil Fifu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Červenec 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2011 Hokej bych hrál protože mám k němu blíž i v reálu :). Fotbal je na mě moc pomalý sport. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PauL cZ Odesláno Červenec 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2011 pište dále :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bargud Odesláno Červenec 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2011 Ber NHL...hokej je lepší než fotbal...:P v reálu... Jestli máš rád sporty, ber oboje, je to dobrá koupě! To je jen podle toho, co tě baví víc. FIFA mi příjde více propracovaná, ale ne graficky... Fakt ber klidně obě hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra1994 Odesláno Červenec 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2011 Fifa není tak zábavná,jak je to pomalí tak to brzo omrzí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Pásek Odesláno Červenec 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2011 Toto fak zalezi jen na tobe, já jsem kdysi hral jen nhl = mensi hriste,vetsi rychlost-proste akce, (v nhl jedes dopredu, pred brankarem nahrajes - gol, potom udelas 2 bodycky a zase jedes dopredu), ale pak jsem si zahral fifa 09 a od te doby hraji jen fifu (nhl jen nekdy) fifa je takova vic takticka-pomalejsi= lepsi mas cas vytvaret si ruzne akce delat triky proste taktizovat 8) ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Červenec 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2011 Já jsem před pár lety měl radši NHL, ale ted mě zase baví víc FIFA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Červenec 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2011 To je jak otázka 'mám si koupit zelený nebo červený tričko?a neříkejte podle toho jakou mám rad barvu...'' Fifa protože miluju fotbal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domingster Odesláno Červenec 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2011 Asi takhle, pokud jsou ti hokej i fotbal stejně blízké, ber NHL, protože je zábavnější. Pokud máš raději fotbal, ber obojí, a pokud jsi milovník fotbalu, ber jen FIFU. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tvojtatkorecords Odesláno Červenec 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2011 Upřímně pokuď se bavíme o EA Sports hrách tak kvalitní není ani jedna hra - Fifa nebo NHL. Od roku 2008 je u NHL stejný engine, recyklují hry, přidávají do her prvky které už dávno byly na PC a oznámí to jako super novinku. Ale fotbal než dáš gól, trvá to dlouho, hokej je rychlejší, svižnější a má víc voleb jak třeba trénovat, připojit se do klubu apod. Z těch dvou her bych volil určitě hokej ale počkal bych si měsíc na 12tku ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drag01 Odesláno Červenec 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2011 Tohle téma je vtip? :D Omlouvám se ale přijde mi to tak :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ahi Odesláno Červenec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2011 game marketplace - demos - F - Fifa11 game marketplace - demos - N - NHL11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter_King Odesláno Červenec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2011 Toto fak zalezi jen na tobe, já jsem kdysi hral jen nhl = mensi hriste,vetsi rychlost-proste akce, (v nhl jedes dopredu, pred brankarem nahrajes - gol, potom udelas 2 bodycky a zase jedes dopredu), ale pak jsem si zahral fifa 09 a od te doby hraji jen fifu (nhl jen nekdy) fifa je takova vic takticka-pomalejsi= lepsi mas cas vytvaret si ruzne akce delat triky proste taktizovat 8) ;) úplně stejně to mám i já :) Jinak si myslím že tohle éma je opravdu vtip, ale zbytečný vtip. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Červenec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2011 Na tohle se nedá napsat, co je v čem lepší. Musíš vědět sám, jestli tě baví více hokej, nebo fotbal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konviss Odesláno Červenec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2011 Záleží jestli máš rád rychlejší hru, kde se pořád střílí apod. nebo radši pomalejší, kde si vystřelíš jen párkrát viz. FIFA. Mám FIFU i NHL a větší požitek mám z NHL. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.