Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

NHL vs FIFA

PauL cZ

Recommended Posts

přesně jak říká kolega Yakuza, nemůžeš to srovnávat takhle, je to o tom co tě víc baví, kdyby ses zeptal jesli fifa nebo PES to pochopím, ale 2 rozdílné sporty??? Si představ že bych se zeptal jestli si mám koupit fifu, nhl, mbl, nba, wwe, ufc a takhle do nekonečna, zamysli se co tě víc baví. Já jako hráč a fanoušek fotbalu bych volil Fifu :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Toto fak zalezi jen na tobe, já jsem kdysi hral jen nhl = mensi hriste,vetsi rychlost-proste akce, (v nhl jedes dopredu, pred brankarem nahrajes - gol, potom udelas 2 bodycky a zase jedes dopredu), ale pak jsem si zahral fifa 09 a od te doby hraji jen fifu (nhl jen nekdy) fifa je takova vic takticka-pomalejsi= lepsi mas cas vytvaret si ruzne akce delat triky proste taktizovat 8)

;)

Odkaz ke komentáři

Upřímně pokuď se bavíme o EA Sports hrách tak kvalitní není ani jedna hra - Fifa nebo NHL. Od roku 2008 je u NHL stejný engine, recyklují hry, přidávají do her prvky které už dávno byly na PC a oznámí to jako super novinku. Ale fotbal než dáš gól, trvá to dlouho, hokej je rychlejší, svižnější a má víc voleb jak třeba trénovat, připojit se do klubu apod. Z těch dvou her bych volil určitě hokej ale počkal bych si měsíc na 12tku ;)

Odkaz ke komentáři

Toto fak zalezi jen na tobe, já jsem kdysi hral jen nhl = mensi hriste,vetsi rychlost-proste akce, (v nhl jedes dopredu, pred brankarem nahrajes - gol, potom udelas 2 bodycky a zase jedes dopredu), ale pak jsem si zahral fifa 09 a od te doby hraji jen fifu (nhl jen nekdy) fifa je takova vic takticka-pomalejsi= lepsi mas cas vytvaret si ruzne akce delat triky proste taktizovat 8)

;)

úplně stejně to mám i já :)

Jinak si myslím že tohle éma je opravdu vtip, ale zbytečný vtip.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu