grinderwolf Odesláno Červenec 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2011 Predem se omlouvam adminum a modum, vim, ze je tady nespocetne navodu na spraveni Nat Typu, nicmene vyzkousel jsem jak otevrit porty, tak pridat IP adresu PS3 do DMZ a stale nic. Kdyz dam Internet Connection Test, tak mi to napise Nat Type Failed The connection to the server timed out. (80130203) Nevi, nekdo co s tim ? Mam router D-Link DSL-2641B. Diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
L.H. Odesláno Únor 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2012 Na odpověď je asi už pozdě (dle data vzniku otázky), ale vzhledm k tomu, že jsem měl s tímto routerem onehdy stejný problém, tak odpovím, třeba to někomu ještě pomůže. V administraci v routeru, na záložce Advanced, v menu Firewall&DMZ je nutné zakázat položku firewall a položku SIP (úplně dole, sekce Application Layer Gateway). PS3 jsem taky dal do DMZ. A v routeru jsem vytvořil statickou IP adresu v DHCP pro PS3. Na konzole (nastavení připojení) jsem povolil UPnP (to jsem povolil taky v routeru). Po tomhle nastavení mám NAT 2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fury_CZ Odesláno Červen 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2013 chlape nezname se ale ja te miluju a az pojedu prez blansko tak ti koupim dort a kytku ... hledal sem vsude mozne na forech tenhle problem a precetl tuny obsahu ale narazil sem akorad na to jak se lidi navzajem urazej kdo komu spatne poradil atd.. k tematu 20 stranek na foru a nedozvis ze z nich nic ... az sem dorazil sem a tech tvejch 5 radku vyresilo muj problem raz dva ... dekuju za to zes prispevek dodal .. na odpoved mozna pozde ale pomohl . a moc :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.