Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Nat Type: Failed


grinderwolf

Recommended Posts

Predem se omlouvam adminum a modum, vim, ze je tady nespocetne navodu na spraveni Nat Typu, nicmene vyzkousel jsem jak otevrit porty, tak pridat IP adresu PS3 do DMZ a stale nic. Kdyz dam Internet Connection Test, tak mi to napise Nat Type Failed The connection to the server timed out. (80130203) Nevi, nekdo co s tim ? Mam router D-Link DSL-2641B. Diky moc

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 7 months later...

Na odpověď je asi už pozdě (dle data vzniku otázky), ale vzhledm k tomu, že jsem měl s tímto routerem onehdy stejný problém, tak odpovím, třeba to někomu ještě pomůže.

V administraci v routeru, na záložce Advanced, v menu Firewall&DMZ je nutné zakázat položku firewall a položku SIP (úplně dole, sekce Application Layer Gateway). PS3 jsem taky dal do DMZ. A v routeru jsem vytvořil statickou IP adresu v DHCP pro PS3. Na konzole (nastavení připojení) jsem povolil UPnP (to jsem povolil taky v routeru). Po tomhle nastavení mám NAT 2.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 1 year later...

chlape nezname se ale ja te miluju a az pojedu prez blansko tak ti koupim dort a kytku ... hledal sem vsude mozne na forech tenhle problem a precetl tuny obsahu ale narazil sem akorad na to jak se lidi navzajem urazej kdo komu spatne poradil atd.. k tematu 20 stranek na foru a nedozvis ze z nich nic ... az sem dorazil sem a tech tvejch 5 radku vyresilo muj problem raz dva ... dekuju za to zes prispevek dodal .. na odpoved mozna pozde ale pomohl . a moc :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu