Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

vypalování v notebooku


Brablik

Otázka

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Vypaluji na mém notebooku ASUS M50, vypalovačka HL-DT-ST a žádný problém jsem neměl, pravda moc jsem toho nevypálil, zatím 6 DVD, ale nevidím v tom žádné riziko. Že by kvalita vypalovačky v notebooku byla horší než ve stolním PC se říct nedá. Jediný rozdíl je v tom, že je pouze na 5V, místo kombinace 12V, 5V. Teoreticky je možné že na ní vypálíš méně, než na vypalovačce stolního PC, než se opotřebuje laser. Prakticky si myslím, že pokud není nijak jinak namáhaná, třeba nadměrným zaprášením, nebo vibracemi, tak výdrž bude stejná jako stolní.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
Jaký je rozdíl při vypalování her pro XBOX na SLIM mechanikách(v notebooku) narozdíl od ostatních? Má to nějaký převratný vliv? Díky moc za odpovědi.

Podle mne je vypalování na stolním PC o hodně lepší . Když budeme vycházet z technických dat - tak vypalovačka v ntb dokáže vypalovat maximálně 6 x rychlostí , kdežto stolní 16 x rychlostí . Už z toho je vidět , že vypalovačka v stolním PC musí být kvalitnější a tím pádem i při menší rychlosti vypalovat kvalitněji a je možno používat bez problémů i levnější DVD .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu