michalbudha Odesláno Srpen 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2011 tak snad jsem vam ted poslal ty podaci listky ne???Tak jauz nwm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalbudha Odesláno Srpen 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2011 hele ja jsem ti poslal ten podaci listek a tim padem si zas vymyslim?Vsechno ted resim.Mam tu dat verejne ten podaci listek?prosim tady je! A taky sem davam pro Hollowiika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalbudha Odesláno Srpen 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2011 do uterka by jste to meli mit doma!Nebo mi chcete zas rict ze ten listek je vymysl?Resil jsem to s vama po mailu a komunikujete v klidu ale jen co se kouknu sem tak....Doufam ze az vam to prijde tak sem napisete ze vam to prislo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinrehakcz Odesláno Srpen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2011 michalbudha : a já se peněz za brotherhood dočkám kdy ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalbudha Odesláno Srpen 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2011 zitra poslu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalbudha Odesláno Srpen 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2011 ok? :) muzes mi prosim jeste jednou poslat cislo uctu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubikula14 Odesláno Srpen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2011 Jo super!!! Akorát, že už si několikrát psal, že jsi to poslal. A na podacím lístku je špatné směrovací číslo tak nevím co si mám myslet! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalbudha Odesláno Srpen 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2011 to jsem ti uz vysvetlil ne?Proc jsem to poslal az dnes.Jsem si na 80% jisty ze jsem to splet jen na tom listku.Kdybych v tomhle delal podvod s tim listkem tak bych nevyhazoval 37Kc jen tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalbudha Odesláno Srpen 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2011 helejte se lidi nechci problemy!Vam dvoum s tema hrama jsem to poslal (kubikula14 tobe to snad dojde a kdyz se mi to vrati poslu ti to hned znova),martinrehakcz tobe to poslu hned zitra jestli mi do te doby posles cislo uctu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalbudha Odesláno Srpen 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2011 mcgilikady- mama ti zitra zavola a domluvi se s tebou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinrehakcz Odesláno Srpen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2011 a teď tu o karkulce ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubikula14 Odesláno Srpen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2011 martinrehakcz: asi tak :roll: Já bych to přesunul do pm ať se tady může řešit nhlko:bash: Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wesick Odesláno Srpen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2011 mno nic,tu se nic neděje,odstupuju od obchodu.Původně sem chtěl jen 3on3 žádal o číslo účtu,ovšem nic se neděje,nic mě nepřišlo.Doufám že sem to neskomplikoval... p.e.a.c.e. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.