toki100 Odesláno Červenec 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2011 mužu se zeptat proč mi nejde otevřit load files stranka přes ktereou jsem tahal linky na hry?? co musim udělat aby mi to zase šlo prosim o pomoc děkuju moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Červenec 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2011 Me nejde už 2 dny,pokud myslíš loadfiles-forum....že by na to někdo skočil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martys33 Odesláno Červenec 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2011 Taky mě to nejde, a to jsem do p..e ve čtvrtek zaplatil 10 euro za VIP a stačil stáhnout jen 2 hry... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Červenec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2011 existují i jiná fora... www.warforum.cz www.wareznet.cz www.warcenter.cz nebo taky http://www.console-power.com/ a dalsí... Jinak loadfiles nemají samostatné vyhledávání? BTW 2 (předpokládám novější hry) za 10 Euro to není spatne, me stojí mnohem víc :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Červenec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2011 existují i jiná fora... www.warforum.cz www.wareznet.cz www.warcenter.cz nebo taky http://www.console-power.com/ a dalsí... Jinak loadfiles nemají samostatné vyhledávání? BTW 2 (předpokládám novější hry) za 10 Euro to není spatne, me stojí mnohem víc :D Za 10 euro je t.zv. VIP členství na LF foru . Umožňuje přístup do VIP sekce her , kde jsou linky na stažení upravených her do cz . Forum už je zase funkční . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toki100 Odesláno Červenec 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2011 a prosim vas na load files stahnout zaklinač 2 nevi te kde to mužu sehnat?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Červenec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2011 a prosim vas na load files stahnout zaklinač 2 nevi te kde to mužu sehnat?? Jak to můžeš sehnat , když to ještě na xbox nevyšlo ? Zatím jen na PC . http://www.zing.cz/hry/2957/zaklinac-2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toki100 Odesláno Červenec 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2011 aha sorry tak to jsem nevěděl;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toki100 Odesláno Červenec 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2011 a nevite kde mužu sehat mafii 2 DLC pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Červenec 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2011 Cau toki zkus tyhle nevím jestli nejsou Dead :). OffTopic: Kdy vám začíná zase sezóna ? //:linky tu byly jen dočasně jsem si vědom toho, že se to nesmí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Červenec 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2011 vim že to je mimo téma ale nevíte jestli vyšel Gears of war v cz? jestli ano kde ho stáhnu? zatím jsem našel v CZ jen dvojku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Červenec 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2011 vim že to je mimo téma ale nevíte jestli vyšel Gears of war v cz? jestli ano kde ho stáhnu? zatím jsem našel v CZ jen dvojku Nene jen dvojka :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Červenec 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2011 Nene jen dvojka :) to je škoda, na warcenter má jeden chlap topic kde byla ENG s CZ titulkama tak to jako vocas hledám už snad týden :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toki100 Odesláno Červenec 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2011 jojo dik moc:) jak viš že jsem to ja??:-D:-D...nak v zaři 17.9 myslim prvni zapas z bolkou:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Červenec 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2011 jojo dik moc:) jak viš že jsem to ja??:-D:-D...nak v zaři 17.9 myslim prvni zapas z bolkou:) Poznal jsem podlé fotky v profilu vidím florbal nick toki tak je to jasné, ale ty asi nevíš, kdo jsem já =D. (jsem ten bratranec od Kološka, jak jsem byl s ním u tebe ten ovladač odnést :D) to je škoda, na warcenter má jeden chlap topic kde byla ENG s CZ titulkama tak to jako vocas hledám už snad týden :D Kouknu se //: nikde nic ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Červenec 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2011 Kouknu se //: nikde nic ;) http://warcenter.cz/viewtopic.php?f=93&t=949708&hilit=gears+of+war linky jsou smazané stejně to byl asi fake Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toki100 Odesláno Červenec 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2011 jojo vpohodě jede to tak je to vklidu už to taham:) dik moc:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Červenec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2011 Když už tady je to téma, tak si taky trochu postěžuji. Docela mě LF naštavalo, protože jsem měl roztahaných několik věcí a oni si najednou usmysleli, že free users můžou tahat jenom soubory nepřesahující 500MB :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Červenec 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2011 Když už tady je to téma, tak si taky trochu postěžuji. Docela mě LF naštavalo, protože jsem měl roztahaných několik věcí a oni si najednou usmysleli, že free users můžou tahat jenom soubory nepřesahující 500MB :cry: zadarmo ani kuře nehrabe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.