Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Koupě Xbox 360 ....?

Otázka

Odesláno

Zdravím chci si pořídit xbox 360 ale nevím jaký přemýšlel jsem xbox 360 slim 4 gb a že bych si k tomu koupil hdd (větší) tak se mně to zdálo nejvýhodnější četl sem moc témat a různých věcech o xbox ale furt se v tom motám nevím, který si mám pořídit abych hrál popřípadě hry pálenky (stažené z netu) i origo ale abych nedostal ban. Fak prosím o radu.:D

16 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

Pokud chces hrat palenky, porid si urcite jaspera tzn. fat a ne slimko. Ty jsou flashnout vsechny a bez problemu, fashne ti to skoro kazdy a nekdo zde na foru by ti i rekl, ze si to muzes jednoduse udelat sam (nenabadam te k tomu :D). Pokud is budes davat pozor, budes moci i hrat online a ban ti snad i nehrozi, s jistotou ti to ane nerekne nikdo. Trosku by ti ale mohlo vadit, ze novy jasper nesezenes, neprodava se.

U slim je to mnohem problematictejsi, flashnout poradne nejdou (jedna verze uz se neda sehnat, druha flashnou prakticky nejde kvuli nedostatku potrebneho hw) a jak to bude dale je otazkou. Vice si precti tady v tomto clanku http://console-forum.net/tema/126414-zpravy-a-fakta-o-moznostech-flashnuti-x360s-9504-0225-0401-1071-0500-a-db-2-0-13599-0

Ja osobne hraju origo, mam slim 250 gb a jsem maximalne spokojeny. Je to kazdeho vec, musis se rozhodnout sam. Kazdopadne ale doporucuju HDD, abys sestril mechaniku a nevyhanel sousedy hlukem Xka...

• 0
Odesláno

Pokud mas penize na to hrat originalky, kup urcite novej slim, klidne i 4 GB s tim, ze v brzke dobe dokoupis 250 GB HDD. Jde o to, ze muzes s klidem hrat online, nemusis resit "klacky pod nohama" ze strany MS a pokud si vystacis s par hrama, dohrajes je, prodas, koupis nove, je to OK a ani to zas tak moc nestoji. Hry se daji levne a bezpecne koupit z UK na www.thehut.com nebo napr. www.game.co.uk

Pokud proste penize nemas nebo necches vydavat pripadne proste zkouset plno her, ktere te napadnou a u zadne poradne nevydrzis, jdi do flashe, kup jetej jasper, ale musis pocitat s tim, ze musis sledovat deni kolem Xka, aktualizaci DB a flashu a cas od casu stejne vysolis 500,- za reflash nebo si koupis sam nadobicko...

Rozhodnuti je ale jen a jen na tobe...

• 0
Odesláno

Rozdily jsou takove, že 250 GB verze má v sobě HDD, má lesklý povrch konzole a navíc headset (sluchátka). Verze 4 GB je matná, nemá headset a 4 GB flash paměť. Po dokoupení disku máš vlastně dokonce 4 GB druhé úložiště navíc...

Výkon je naprosto stejný u všech revizí xboxu, jinak by to ani preci neslo...

EDIT: Používej tlačítko "upravit" u prispevku, nikdy se nepisi dva po sobe

• 0
Odesláno

Myslel jsem to tak, ze je lepsi mit HDD u jakohokoli Xka, jelikoz se pak daji instalovat hry na HDD -> setri se mechanika, xko je celkove mnohem tissi (pri hrani her je mechanika, ktera je nejhlucnejsi, v klidu) a v nekterych hrach se i rychleji nacitaji textury a celkove jsou kratsi loadingy...

No a pokud nemas HDD, ale jen 4 GB interni flash pamet, zadne hry nenainstalujes...

Jinak se dá použít i externi disk pres USB nebo klasicka flashka a lze ji naformatovat v Xku a plnohodnotne vyuzivat, ale naformatujes to jen na 16 GB at je to jakkoli velke (omezeni od MS)

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu