pendrek6 Odesláno Červenec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2011 chtěl bych se zeptat jestli mi na nejnovější verzi IXtreme půjdou hry s wave 3 nebo musim všechno vypálit znova? dík za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Červenec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2011 chtěl bych se zeptat jestli mi na nejnovější verzi IXtreme půjdou hry s wave 3 nebo musim všechno vypálit znova? dík za odpověď Všechny staré hry ti půjdou - kromě her s AP25 které se musí opatchovat podle aktuálního DB který budeš mít v xboxu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pendrek6 Odesláno Červenec 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2011 ok dík mě jenom zarazilo že wave 3 podporuje jenom max IXtreme 1,6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Červenec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2011 ok dík mě jenom zarazilo že wave 3 podporuje jenom max IXtreme 1,6 To jsi ale špatně pochopil . Správně je to tak , že FW 1.6 spustí jen hry do wave 3 . Jakmile máš vyšší FW , tak spustíš všechny nižší wave , které dokáže . Už od FW LT spustí všechny wave . Záleží ale nejen na FW flashe , ale také na DB . Aby jsi spustil všechny hry - i s wave 11 , tak musíš mít také DB nejméně 12625 . Na hry s AP25 ale platí také to co jsem již napsal o patchování těchto her . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka888 Odesláno Srpen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2011 Ahoj všichni právě si chci připojit Xbox k Live ale bojim se protože nevím jestlí je na mém Xboxu velké riziko Banu mám FW 1.6 a spustím hry max WAWE 3 prosím poraďte jestli už mužu bezproblemu hrat na live a nebo je to velky riziko a mám nejdřív udělat flash na LT+ 1.9 Předem díky za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Srpen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2011 Ahoj všichni právě si chci připojit Xbox k Live ale bojim se protože nevím jestlí je na mém Xboxu velké riziko Banu mám FW 1.6 a spustím hry max WAWE 3 prosím poraďte jestli už mužu bezproblemu hrat na live a nebo je to velky riziko a mám nejdřív udělat flash na LT+ 1.9 Předem díky za odpovědi. Už jsem na podobný dotaz odpovídal zde - přečti si to celé : http://console-forum.net/tema/126305-patchovani-her Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pendrek6 Odesláno Srpen 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2011 v plzni dělá jeden chlápek kterej udělá levněflash s miniálním rizikem na xbox live brzo my to udělá a když mu dáte dvd 20 tak vám vypálý hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.