Pampeluch Odesláno Červenec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2011 Chtěl bych se zeptat, potřeboval bych flashnout výše zmíněný xbox a podle toho co jsem už přečetl tak v něm bude nejspíš mechanika s firmware 0225, a tak k jádru věci, je zde někdo z okolí Ostravy, nebo Frýdku-Místku, kdo by ho dokázal flashnout? Ať už pomocí výměny PCB, chipu a nebo výměny mechaniky za 9054. A ještě bych se zeptal jak to vypadá s tím Ruským klukem SPUTNIk 360, podle toho co jsem četl jsem pochopil, že je na dobré cestě prolomit 0225 bez HW zásahu? V případě, že máte nějaké info k flashni téhle mechaniky tak sem s ním! Předem díky, odpovědi sem do PM, nebo na mail. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Červenec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2011 Nečteš forum a rovnou se jen ptáš : http://console-forum.net/tema/126414-zpravy-a-fakta-o-moznostech-flashnuti-x360s-9504-0225-0401-1071-0500-a-db-2-0-13599-0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pampeluch Odesláno Červenec 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2011 Pročetl jsem toho hodně , ale tohoto topicu jsem si nevšiml, tak se omlouvám. Díky a budu čekat na další zprávy ohledně SPUTNIKU 360, popřípadě pokud má ještě někdo nějaké PCB desky a je z okolí Ostravy ať mi napíše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.