Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Myslíte, že vyjde GTA V na xbox 360?

Domingster

Recommended Posts

Ca3SaR... používej tlačítko "upravit příspěvek" a nepiš dva pod sebou...

Jinak XBOX 720 nebyl snad ještě ani oficiálně oznámen, nejsou o něm žádná fakta, natož přibližné datum vydání, takže si ještě nějaké ty Vánove počkáš, klidně kup novej slim... Sám MS i Sony nedávno naopak oznámili, že současná generace konzolí se rozhodně neblíží svému konci...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Myslím že GTA V určitě vyjde na Xbox 360. :) Jinak sám microsoft řekl že Xboxu 360, Kintctem prodloužil životnost tak o 5 let..takže konzoli dřív jak 2015 nečekej :)

I kdyby se hodně snažili tak možná nejdřív 2014, ale pochybuju, ale zase kdo ví co se jim tam děje. :D

Odkaz ke komentáři

Ca3SaR... používej tlačítko "upravit příspěvek" a nepiš dva pod sebou...

Jinak XBOX 720 nebyl snad ještě ani oficiálně oznámen, nejsou o něm žádná fakta, natož přibližné datum vydání, takže si ještě nějaké ty Vánove počkáš, klidně kup novej slim... Sám MS i Sony nedávno naopak oznámili, že současná generace konzolí se rozhodně neblíží svému konci...

Nové GTA a ani nová generace konzolí sice oznámena nebyla, ale je víc než jasný, že nová generace vyjde do konce roku 2013..

Odkaz ke komentáři

Těžko říct. Já doufám, že na 360 budou vycházet ještě pár dobrejch let nějaký hry. Protože ho mám od dubna a naštvalo by mě, kdyby skončili. :D Ale díky za infromace. Jo a také jsem četl článek o nové grafice na xbox. Je to jenom softwarová úprava nebo co, ale nevíte o tom něco víc? Jestli v tom budou vycházet hry nebo tak? Jmenuje se to Mega Meshes.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu