Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Názory XBOX360 FLASH


codek

Recommended Posts

post-52665-14687157694264_thumb.jpg

Zdrvím, v tomto článku bych se rád dozvěděl vaše názory na flashnuté konzole a jestli taky vlastníte jednu z "prolomených".

Budu rád když se každý z vás vyjádří sám za sebe.

Můj názor:

Já XBOX flashnutý nemám ale uvažuju o tom.

Má to sposutu výhod a nevýhoda je jen jedna - Znepřístupnění XboxLive

Flash stojí asi stejně jako některá z herních novinek, a po flashnutí si můžete novinek zahrát kolik jen chcete.

Fajnšmekři si můžou sehnat a natisknout i pěkné obaly s potisky a udělat si tak krásnou sbírku. (Sice nemá skoro žádnou cenu ale i tak vypadá krásně a máte o to víc slušných herních titulů)

Někteří si myslí že tím že si koupí originálku přispějí Microsoftu k další práci. Fakt je ale takový že vy sice dáte za hru nějakých 1200,- ale k Microsoftu se dostane tak 15% z toho. Takže nemyslím si že by byla podpora nějak velká.

Závěr je asi takový že ja jsem pro flash a nemám nic proti tomu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

LIVEko máš přístupný pořád, jenom je nějaká šance na to že dostaneš BAN ;) Ale rozhodně se ti neznepřístupní ;)

Já vím, myslel jsem to tak.

Můj názor je takový, že tento topic je na nic a zase to bude lákadlo pro spamery a flame warriory. Kdo chce flash tak ho má, kdo ne nemá. Lidi s flashem znají své riziko a když ne je to jejich chyba. Dvakrát měř jednou řež

Pokud každý napíše svůj názor a né odpověď na názor někoho jiného, žádný flame nevznikne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja jsem driv flash mel, ted uz nemam a jsem mnohem spokojenejsi. Ty hry, co si koupim hraju o to vic. Nemusim stridat 30 her do mesice. Ale zalezi na tobe a taky zalezi na tom, kolik casu mas. Pokud hrajes originaly, tak to chce dobre vybirat, kterou hru koupit. Ja zacal hrat hry hlavne na achievementy, takze nez tu hru dohraju, tak to trva docela dlouho.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ithatha: Jsem tě nějak nepochopil... Chceš říct, že když máš flash, jsou hry najednou v CZ? Nebo, že tam ta CZ jde pak dostat? Zkrátka hry na XBOX jsou od vudavatele v různých jazykových mutacích, ať už jsou stažené nebo koupené a tečka...

Jinak já měl arcade flash, teď mám slim a hraju originály a jsem spokojenější... Hru si víc užiju, pečlivě si vyberu hru, kterou koupím a věnuji se jí do úplného jejího vyčerpání + hra online. Dřív jsme zkoušel jednu hru za druhou a vlastně jsem nic pořádně nehrál a jen vypaloval a zkušel. A pokud si člověk doma nedělá soukromou sbírku a ví, kde nakupovat, ani to tolik nestojí.

Jinak topic je to stejně bez hlubšího významu - každý má svůj nějaký názor, který podlě mě stejně nezmění po přečtění těchto příspěvků a je stejné jako další z mnoha a mnoha celkem o ničem...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zoombik: Když máš flash, můžeš si zahrát v češtině např. GTA IV, DNF, Dragon Age 2 a mnoho dalšího ;) Tohle tím nejspíš myslel ;)

Aha, to jsem nevěděl, to se pak omlouvám. Chceš říct, že díky ripu hry tam pak ještě navíc někdo přidal češtinu? Ty hry neznám takže nevím, zda v nich je čeština běžně jako např. u Forzy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu