codek Odesláno Červenec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2011 Zdrvím, v tomto článku bych se rád dozvěděl vaše názory na flashnuté konzole a jestli taky vlastníte jednu z "prolomených". Budu rád když se každý z vás vyjádří sám za sebe. Můj názor: Já XBOX flashnutý nemám ale uvažuju o tom. Má to sposutu výhod a nevýhoda je jen jedna - Znepřístupnění XboxLive Flash stojí asi stejně jako některá z herních novinek, a po flashnutí si můžete novinek zahrát kolik jen chcete. Fajnšmekři si můžou sehnat a natisknout i pěkné obaly s potisky a udělat si tak krásnou sbírku. (Sice nemá skoro žádnou cenu ale i tak vypadá krásně a máte o to víc slušných herních titulů) Někteří si myslí že tím že si koupí originálku přispějí Microsoftu k další práci. Fakt je ale takový že vy sice dáte za hru nějakých 1200,- ale k Microsoftu se dostane tak 15% z toho. Takže nemyslím si že by byla podpora nějak velká. Závěr je asi takový že ja jsem pro flash a nemám nic proti tomu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heck Odesláno Červenec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2011 LIVEko máš přístupný pořád, jenom je nějaká šance na to že dostaneš BAN ;) Ale rozhodně se ti neznepřístupní ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Červenec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2011 Můj názor je takový, že tento topic je na nic a zase to bude lákadlo pro spamery a flame warriory. Kdo chce flash tak ho má, kdo ne nemá. Lidi s flashem znají své riziko a když ne je to jejich chyba. Dvakrát měř jednou řež Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
codek Odesláno Červenec 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2011 LIVEko máš přístupný pořád, jenom je nějaká šance na to že dostaneš BAN ;) Ale rozhodně se ti neznepřístupní ;) Já vím, myslel jsem to tak. Můj názor je takový, že tento topic je na nic a zase to bude lákadlo pro spamery a flame warriory. Kdo chce flash tak ho má, kdo ne nemá. Lidi s flashem znají své riziko a když ne je to jejich chyba. Dvakrát měř jednou řež Pokud každý napíše svůj názor a né odpověď na názor někoho jiného, žádný flame nevznikne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Červenec 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2011 Ja jsem driv flash mel, ted uz nemam a jsem mnohem spokojenejsi. Ty hry, co si koupim hraju o to vic. Nemusim stridat 30 her do mesice. Ale zalezi na tobe a taky zalezi na tom, kolik casu mas. Pokud hrajes originaly, tak to chce dobre vybirat, kterou hru koupit. Ja zacal hrat hry hlavne na achievementy, takze nez tu hru dohraju, tak to trva docela dlouho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomek4573 Odesláno Srpen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2011 ja mam dva xboxy na jednom mam flash a na druhem ne a na tom hraju hry na live ktere me bavi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
codek Odesláno Srpen 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2011 Tak už jsem změnil nazor, flashova se asi nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Srpen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2011 Dosud jsem měl flash, ale už mě skoro žádné hry nebavily měl jsem jich opravdu hodně (neorigo) , tak jsem si koupil Bad Company origo, udělal novej dashboard, přišel o flash a hrávám už jen origo a jsem spokojenej a nenudím se :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ithatha Odesláno Srpen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2011 Já jsem pro Flash a to hlavně z důvodu hraní her v CZ, protože má angličtina není nijak dobrá, stačí jen na nějaký akční hry jako Call of Duty, Star Wars Unleashed, ale na RPG vůbec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Srpen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2011 Ithatha: Jsem tě nějak nepochopil... Chceš říct, že když máš flash, jsou hry najednou v CZ? Nebo, že tam ta CZ jde pak dostat? Zkrátka hry na XBOX jsou od vudavatele v různých jazykových mutacích, ať už jsou stažené nebo koupené a tečka... Jinak já měl arcade flash, teď mám slim a hraju originály a jsem spokojenější... Hru si víc užiju, pečlivě si vyberu hru, kterou koupím a věnuji se jí do úplného jejího vyčerpání + hra online. Dřív jsme zkoušel jednu hru za druhou a vlastně jsem nic pořádně nehrál a jen vypaloval a zkušel. A pokud si člověk doma nedělá soukromou sbírku a ví, kde nakupovat, ani to tolik nestojí. Jinak topic je to stejně bez hlubšího významu - každý má svůj nějaký názor, který podlě mě stejně nezmění po přečtění těchto příspěvků a je stejné jako další z mnoha a mnoha celkem o ničem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heck Odesláno Srpen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2011 Zoombik: Když máš flash, můžeš si zahrát v češtině např. GTA IV, DNF, Dragon Age 2 a mnoho dalšího ;) Tohle tím nejspíš myslel ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Srpen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2011 Zoombik: Když máš flash, můžeš si zahrát v češtině např. GTA IV, DNF, Dragon Age 2 a mnoho dalšího ;) Tohle tím nejspíš myslel ;) Aha, to jsem nevěděl, to se pak omlouvám. Chceš říct, že díky ripu hry tam pak ještě navíc někdo přidal češtinu? Ty hry neznám takže nevím, zda v nich je čeština běžně jako např. u Forzy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heck Odesláno Srpen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2011 Je pár lidí co ty hry překládá, čeština tam defaultně není... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ithatha Odesláno Srpen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2011 Jj, přesně jak Heck říká, mám už slabší PC a rád si zahraju na xku hry v češtině. :) Navíc mě nejvíc štve, že hra na PC vyjde i s českými titulkami a na xko vůbec. To je těch pár MB zabije? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freeze Odesláno Srpen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2011 Pár MB je nezabije ale zabije je sáhodlouhý schvalování MS/Sony a navíc se musej zaručit že prodaji nějakej minimální počet kusu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.