Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Jailbreak 4.3.5 ?

Flack

Otázka

Recommended Posts

• 0

jestli nemáš uložený shsh na daný fw na ktery chceš downgradovat tak to nejde......i na 4.3.5 je zatim jen ten tehtered JB.....a když udělaš restore tak pak si můžeš vybrat jestli cheš nastavit iphone jako novy a nebo si nahrat zalohy ktere ma uložene itunes (budeš ho mit jako před restore)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0
http://console-forum.net/tema/126285-pro-ty-co-potrebuji-downgradnout-ios-4-3-4-na-4-3-3-nebo-jiny možnost downgradu a opetovného jailbreaku jde.... samoodzkoušeno (aspoň z 4.3.4), jestli umíš anglicky tak to pro tebe neni problém jestli ne tak mi kdyžtak napis na icq 368782198 ale jen v nouzi...
Odkaz ke komentáři

• 0
jj smysl to nema ale to sem nevedel kdyz sem to mel poprve v ruce :( prave proto se na to ptam jestli to vubec jde nebo je jiny zpusob jak nahrat IPA aplikace?

Presne toto je môj problém Tiež som si kúpil iPhone 4 a hneď mi to ponúklo upgrade tak som ho tam dal a teraz neviem ako to Jailbreaknut....Kurňa to som to posral...neviete či bude Jailbreak aj na firm. 4.3.5 ??? a akedy či sa už na ňom pracuje ...alebo či sa dá od zálohovať tel s nadstaveniami, kontom a všetkým ...potom downgoadnuť a zase restornúť ?! Len by to chcelo nejaký slušný návod lebo angl. u mňa nič moc.

Dík.

Odkaz ke komentáři

• 0

už je

[h=6]Jailbreak 4.3.5 + All Other Versions

The 4.3.5 untether works on all devices that actually support 4.3.5

Supported OS

Firmware: 3.1.2, 3.1.3, 4.0.0, 4.01, 4.0.2, 4.2.1, 4.3.1, 4.3.2, 4.3.3, 4.3.4, 4.3.5

Baseband: 04.26.08, 05.11.07, 05.12.01, 05.13.04, 06.15.00, 01. 59.00

[/h]

Odkaz ke komentáři

• 0
Vzdyt na iphone 4 jde jailbreak 4.3.5, proc by to mel byt prosimte podfuk.. Ale zadne penize bych nikam vazne neposilal .. Staci pouzit google.com a udelas si to zdarma
Protoze je zatim jenom thetered a kdyz uz je nethetered tak to je na overenych JB strankach tak max. do hodiny ;)
Odkaz ke komentáři

• 0

To je pravda len potom by sa to veľmi rýchlo roznieslo že je to podvod a nezarobili by vôbec nič a takto im príde od pár blbcov čo im na to skočí pekná hŕbka tak asi preto taká cena?!.... nepoznáš to čím drahšie tým kvalitnejšie a vierohodné...nie ?!

Odkaz ke komentáři

• 0

Ahoj lidi, měl bych prosbu, potřebuju poradit, koupil jsem iPhone 3Gs a mám tam 4.3.5 a chtěl bych na něj jeilbrake, četl jsem spoustu fór, ale nikde jsem z toho nebyl chytřejší, slyšel jsem že po jailbraku nepůjde normálně zapnout, jen přes pc, jde to ještě nějak obejít? Třeba nahrát starší verzi a pod. ? Docela bych uvítal radu, díky moc.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu