Flack Odesláno Červenec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2011 Čau, je možnost jailbreaknout iPhone 4g s iOS 4.3.5? Díky moc za odpověď, popřípadě návody (nejlíp česky). A taky, zda jsou nějaké rizika, iPhone mám z Vodafone prodejny, ale pro jistotu se ptám. Díky moc za zodpovězení mých otázek :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bartsimens Odesláno Červenec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2011 jj uz se ale kdyz se iphone vypne tak ho musis zapinat pres pc jinak ho nezapnes spis udelej downgrade na 4.3.3 a pak jdi na iphonu na andresu jailbreakme.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Flack Odesláno Červenec 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2011 A dá se udělat downgrade? četl jsem, že když nemám zálohované shsh tak prý ne...a co restore? Nehodí mi to do továrního nastavení? Měl jsem tam při koupi nějakých 4.2.1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Psychos Odesláno Červenec 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2011 jestli nemáš uložený shsh na daný fw na ktery chceš downgradovat tak to nejde......i na 4.3.5 je zatim jen ten tehtered JB.....a když udělaš restore tak pak si můžeš vybrat jestli cheš nastavit iphone jako novy a nebo si nahrat zalohy ktere ma uložene itunes (budeš ho mit jako před restore) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 honzaik Odesláno Srpen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2011 http://console-forum.net/tema/126285-pro-ty-co-potrebuji-downgradnout-ios-4-3-4-na-4-3-3-nebo-jiny možnost downgradu a opetovného jailbreaku jde.... samoodzkoušeno (aspoň z 4.3.4), jestli umíš anglicky tak to pro tebe neni problém jestli ne tak mi kdyžtak napis na icq 368782198 ale jen v nouzi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 donsaliery Odesláno Srpen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2011 zdravim jde JB na ipad 2 s verzi 4.3.5?? bez downgradu bohuzel sem ho upgradnul driv nez sem si udelal zalohu... diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 magnum Odesláno Srpen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2011 osobne si myslim, ze updatovat na 4.3.5 nema smysl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kendykejnova Odesláno Srpen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2011 osobne si myslim, ze updatovat na 4.3.5 nema smysl neskoro kur.a:((( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 donsaliery Odesláno Srpen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2011 jj smysl to nema ale to sem nevedel kdyz sem to mel poprve v ruce :( prave proto se na to ptam jestli to vubec jde nebo je jiny zpusob jak nahrat IPA aplikace? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 andys007 Odesláno Srpen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2011 jj smysl to nema ale to sem nevedel kdyz sem to mel poprve v ruce :( prave proto se na to ptam jestli to vubec jde nebo je jiny zpusob jak nahrat IPA aplikace? Presne toto je môj problém Tiež som si kúpil iPhone 4 a hneď mi to ponúklo upgrade tak som ho tam dal a teraz neviem ako to Jailbreaknut....Kurňa to som to posral...neviete či bude Jailbreak aj na firm. 4.3.5 ??? a akedy či sa už na ňom pracuje ...alebo či sa dá od zálohovať tel s nadstaveniami, kontom a všetkým ...potom downgoadnuť a zase restornúť ?! Len by to chcelo nejaký slušný návod lebo angl. u mňa nič moc. Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jura555 Odesláno Srpen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2011 Musíme počkat na iOS5, ten snad bude mít JB, výjde v Září, společně s novým iP... (Taky jsem byl donucenej udělat update na 4.3.5) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 monthy Odesláno Září 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2011 už je [h=6]Jailbreak 4.3.5 + All Other Versions The 4.3.5 untether works on all devices that actually support 4.3.5 Supported OS Firmware: 3.1.2, 3.1.3, 4.0.0, 4.01, 4.0.2, 4.2.1, 4.3.1, 4.3.2, 4.3.3, 4.3.4, 4.3.5 Baseband: 04.26.08, 05.11.07, 05.12.01, 05.13.04, 06.15.00, 01. 59.00 [/h] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jura555 Odesláno Září 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2011 Nahoď link, ne?...Stejně tomu moc nevěřím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 monthy Odesláno Září 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2011 je to na facebooku http://www.facebook.com/pages/iPhone-Software-IPhone-IPod-gamesmusic/143854378971565 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 andys007 Odesláno Září 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2011 je to na facebooku http://www.facebook.com/pages/iPhone-Software-IPhone-IPod-gamesmusic/143854378971565 Zaujímavé len by to chcelo kúpiť a odskúšať...teda ak je to reálne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jura555 Odesláno Září 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2011 Jasne že to je podfu©k...Pošlete peníze a dostanete tak leda email s "HAHA"... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 monthy Odesláno Září 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2011 Proč myslíš že je to podfuk, ty jsi už někdy kupoval něco takového? Nebo z jakého důvodu soudíš že to není pravda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Steel Odesláno Září 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2011 Vzdyt na iphone 4 jde jailbreak 4.3.5, proc by to mel byt prosimte podfuk.. Ale zadne penize bych nikam vazne neposilal .. Staci pouzit google.com a udelas si to zdarma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 monthy Odesláno Září 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2011 No podle toho co nabízí, tak si myslím, že to zas tak špatné nemusí být, aspoň ten který si to zakoupí, tak nemusí už vživotě hledat a čekat kde a kdy se objeví nový unlock. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 honzaik Odesláno Září 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2011 ten kdo si neumí hledat v googlu si zaslouží bejt okradenej :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 monthy Odesláno Září 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2011 Proc tady v česku hned za vším většina vidí podvod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lacodekany Odesláno Září 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2011 Vzdyt na iphone 4 jde jailbreak 4.3.5, proc by to mel byt prosimte podfuk.. Ale zadne penize bych nikam vazne neposilal .. Staci pouzit google.com a udelas si to zdarma Protoze je zatim jenom thetered a kdyz uz je nethetered tak to je na overenych JB strankach tak max. do hodiny ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 monthy Odesláno Září 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2011 když už nic, tak by se to dalo využít i komerčně,ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 monthy Odesláno Září 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2011 Šikovný člověk by toho využil a vydělal by na nabídce že Vám mobil odblokuje, třeba za 2 kila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 andys007 Odesláno Září 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2011 To je pravda len potom by sa to veľmi rýchlo roznieslo že je to podvod a nezarobili by vôbec nič a takto im príde od pár blbcov čo im na to skočí pekná hŕbka tak asi preto taká cena?!.... nepoznáš to čím drahšie tým kvalitnejšie a vierohodné...nie ?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jeff_Junior Odesláno Září 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2011 Ahoj lidi, měl bych prosbu, potřebuju poradit, koupil jsem iPhone 3Gs a mám tam 4.3.5 a chtěl bych na něj jeilbrake, četl jsem spoustu fór, ale nikde jsem z toho nebyl chytřejší, slyšel jsem že po jailbraku nepůjde normálně zapnout, jen přes pc, jde to ještě nějak obejít? Třeba nahrát starší verzi a pod. ? Docela bych uvítal radu, díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Flack
Čau, je možnost jailbreaknout iPhone 4g s iOS 4.3.5? Díky moc za odpověď, popřípadě návody (nejlíp česky). A taky, zda jsou nějaké rizika, iPhone mám z Vodafone prodejny, ale pro jistotu se ptám. Díky moc za zodpovězení mých otázek :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
29 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.