DanKing1996 Odesláno Červenec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2011 Ahoj k vánocům dostanu PS3 a už se připravuju hledám přátelé takže jsem napište své jméno,které máte na PS3 a já pak napíšu až budu mýt PS3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Červenec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2011 Nevěděl sem, že 8mi leté děti píšou Ježíškovi už takhle brzo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esmo Odesláno Červenec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2011 oni se na to těšijou :) taky jsem psal hodne brzo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Červenec 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2011 Ahoj k vánocům dostanu PS3 a už se připravuju hledám přátelé takže jsem napište své jméno,které máte na PS3 a já pak napíšu až budu mýt PS3. Tak jestli budeš mýt PS3 tak doporučuju nejdřív lihem a pak pořádně vydrhnout drátěnkou základní desku ! Pak eště pořádně jarem a pak dlouho omejvat horkou vodou !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.