scrappy Odesláno Srpen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2011 Zdravím lidi měl bych takový dotaz... Jako majtel xboxu 360 jsem zvyklý na to že není dobré hrát hru před vydáním, z důvodu Banu na sít xbox live. Nyní mám ale PS3 a k tomu mám hru (originál), která má vyjít až za 1 měsíc. Chci se tedy zeptat: Dává i SONY bany za to že hrajete hru před vydáním? Nebo je to něakým způsobem kontrolované? Děkuji moc za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nemec30 Odesláno Srpen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2011 Jakou hru máš? Jinak plno lidí mělo třeba origo Gran Turismo 5 a hráli to v pohodě před vydáním a nic, přecejen když si tu hru normálně koupíš tak je to už jejich chyba když sis mohl legálně koupit hru před vydáním. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 phoenix933 Odesláno Srpen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2011 S tím jsem se tedy nesetkal a jsem trochu zvedavej :-)... kde a jakym zpusobem se da sehnat hra pred vydanim, to nechapu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 deepthroat1468623923 Odesláno Srpen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2011 Ano kontrolované to je a i když ti to projít může moc to nedoporučuju, ne dřív než pár dní před vydáním. Co je to konkrétně za hru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
scrappy
Zdravím lidi měl bych takový dotaz...
Jako majtel xboxu 360 jsem zvyklý na to že není dobré hrát hru před vydáním, z důvodu Banu na sít xbox live.
Nyní mám ale PS3 a k tomu mám hru (originál), která má vyjít až za 1 měsíc.
Chci se tedy zeptat: Dává i SONY bany za to že hrajete hru před vydáním?
Nebo je to něakým způsobem kontrolované?
Děkuji moc za rady
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.