narliza Odesláno Září 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2007 kdokoliv máte tuhle hru a wifi klíč tak si pojdte jen tak zajezdit kdokoliv založí hru z tohoto fora tak použije heslo cfnet kdokoliv si bude chctít zajezdit tak pište lidí se snad připojí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Září 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2007 On má infrastructure mp? EDIT: Já bych si zahrál, ale nikde to tam nemůžu najít. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Září 23, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2007 co nemůžeš nají ? edit: dej wirellez vyber jezdce a pak join game mněl ybch tam bej :) console-forum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Září 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2007 No ingame připojení na infra mp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Září 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2007 Jdu tam ;) snad to najdem :) EDITL ono to nema infrastructure lol :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Září 23, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2007 ups chyba matrixu co dáme za hru teda :) padl návrh že zahrajeme carbony tak se připravte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Září 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2007 já furt jenom prohrávám!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Září 23, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2007 lol já zkonim jednu zatáčku a prohraju :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
predatorr Odesláno Říjen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2007 ja bych zahral pes napis mi na tel 736260976 nebo pm tady ne pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.