Rastar Odesláno Srpen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2011 Zdravím všechny koupil jsme si psp a teďka nevím co s tím mám dělat abych si stáhl hru a sputil ji.A tak bych to potřeboval flashnout tak kdyby se našla nějaká dobrá duše která by mi to vysvětlila a nebo udělala (zaplatím) jsem z olomouce a nemám problém dojet poblíž.Prosím kdyžtak mi napište na icq 492157937 budu moc vděčný děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Srpen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2011 Ahoj koukni se sem, tady najdeš vše potřebné, aby jsi si to mohl udělat sám a nikomu nic nemusíš platit. http://console-forum.net/tema/119700-6-20-6-35-6-39-pro-b8-permanent-patch-8-7-update Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Millo_CZ Odesláno Srpen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2011 máš to ve špatné kategorii, copak to patří do tohohle? Najdete zde informace o hrách, videa, fotky, prostě všechno kolem her na PSP. admins move it! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.