Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Stahování některých dem.


xxmarsimxx

Otázka

11 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0
je na to blití. Oficiální podpora LIVE v ČR je taky v nedohlednu, protože se málo prodávají hry, kvůli pirátům, co místo aby si ty hry koupili (i kdyby z druhý ruky), tak si je tahaj z Netu.

já si osobně myslim že to nebude ten důvod,protože bych řekl že i víc lidí jede origoš už jen ze strachu z poruchovosti

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
njn, ale stejně to neřeší muj problem s tim, že si chci stahnout demo Crackdownu a Bioshocku před tim než za to třeba zbytečně utratim prachy, a mimochodem Bioshock je JEN singleplayer?
jo jen singl,jinak ještě je možnost stáhnout si ty dema z netu a vypálit na dvd,ale já našel všude možně jen pár torrentů který skoro nejeli
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Microsoft nás má v tomhle na háku. Dokud byly mapy do GOW za body, tak stahovat šli (viz několik uživatelů z xlive.cz), ale jakmile je byly zdarma...ani ťuk. Jo jo, naše peníze Microsoftu nevadí (Gold účet, MS Points), ale jakmile můžeme mít něco zdarma, tak nemáme ofiko Live=nestáhneme si nic. Za tohle MS nesnáším, ale bohužel X-ko i samotná Live služba (rozuměj Gold účet, který "naštěstí" funguje) mi tak přirostli k srdci, že se s tím hold musím smířit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Ale preci jen se najdou nejaky dmnti co si raci stahnou hafo her a stejnak je nehrajou nez aby si koupili par poradnych. Ja si kupuju origo a ne kuli tomu ze se bojim poruchovosti ale ze nejsem skrt a neser* mne dat za hru treba 1600Kc. Mam sic jen par her, ale vsechny hraju a kdyz mne nebavi tak je prodam a koupim jinou. Njn nekdo uz je takovej. Jo a na to ze ste student a ze nemate penize, atp.. se nevimlouvejte jsem taky student a je mi 16 let, a stejnak si nasetrim na hru kterou chci.

P.S. Si prectete na games.tiscali.cz rozhovor z nejakym reitelem nebo co z Xbox Live tam to taky rika.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

ale tady nejde o to, že bych na tu hru neměl, ale že si ji chci nejdřív vyskoušet než si ji koupim za 1600 víš? protože když to bude špatná investice, tak jsou do doslova vyhozený prachy.... a to že bych ji třeba pak prodal za 1000 je taky docela blbý ne? jenom pro to, že mrkvosofti nemaj povolený stahování "lepších" dem..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu