maik.le Odesláno Srpen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2011 Ahoj, rad bych se zeptatl, jestli by mi nekdo neporadil jak si sam flashnout xbox arcade (benq) na nejnovejsi verzi 1.9+, nikde jsem to tu nenasel, pouze stare tutorialy na starsi verze flashu. Budu rad za kazdou radu, diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Srpen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2011 No, bohuzel ntb, postnul jsem dotaz s Log filem na stranky ImgBurn, tak uvidime, co doporučí...zatim dik nemusíš nikam psát - je to jasně vypalovačkou . Když nemáš možnost vypalovat na stolním PC - což je nejlepší tak si kup tuhle externí , ta je nejlepší : http://mechaniky.heureka.cz/lg-ge24nu/?order=2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gekonuss Odesláno Srpen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2011 Potvrzuju, ted mi odepsali to same, stolni PC jsem dal pryc, takze poridim tu mechaniku, tech 900 zas neni takova hruza, dik za pomoc panove... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
maik.le
Ahoj, rad bych se zeptatl, jestli by mi nekdo neporadil jak si sam flashnout xbox arcade (benq) na nejnovejsi verzi 1.9+, nikde jsem to tu nenasel, pouze stare tutorialy na starsi verze flashu. Budu rad za kazdou radu, diky.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
27 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.