michalbudha Odesláno Srpen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2011 hele takze hra uz je koupena? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Srpen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2011 Tak dej pak vědět ale myslím že nikdo necukne škoda že sem tady včera nebil no co se dá dělat:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinrehakcz Odesláno Srpen 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2011 tak já myslím,že zrovna tohle je hra,na kterou se ještě někdo najde :) michalbudha : jo,už si jí stahuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalbudha Odesláno Srpen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2011 :D se mas ja za chvilku pujdu do banky ti to poslat.A stacilo by ti kdybych ti poslal nascenovana stvrzenka ze jsem ti to poslal?Abych nemusel cekat nez ti to prijde. PS:a jak dlouho cca trva to stahovani? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinrehakcz Odesláno Srpen 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2011 můžeš mi to poslat na mail martinrehak@email.cz jinak má to i s volnýma DLC okolo 8,5 GB,tak podle toho,jak máš rychlej net ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ryder Odesláno Srpen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2011 ahoj pokud mas jeste volnej slot tak bych mel zajem jako nahradnikk klidne penize poslu do hodiny kdyby se našli eště 3 kteří by do toho šli tak bych to vzal s váma, kdyžtak dej vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalbudha Odesláno Srpen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2011 tk si vytvorte new tema a urcite si ty 3 ozvou :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Srpen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2011 jako blby no....diky teda.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinrehakcz Odesláno Srpen 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2011 já ti říkal,kdo dřív přijde ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Holmmi Odesláno Srpen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2011 A nebo si mohl rict ano a dnes to treba zrusit.. Nahradniku je dost no.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasal Odesláno Srpen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2011 pokud mate misto koupil bych to :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike97 Odesláno Srpen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2011 tak co hoši? mám teda zájem ale koupit nemůžu :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.