tobipsp Odesláno Srpen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2011 AHoj,to sem znovu já ... chtěl sem se zeptat jestli je tu nějkaý flasher psp z jižních čech dík ^^ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 *Madridista* Odesláno Srpen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2011 Myslím si že flashera nepotřebuješ ;) http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2011020003 ten link nahoře je tak jednoduchý, že to zvládneš maximálně do 5-ti minut ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Srpen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2011 AHoj,to sem znovu já ... chtěl sem se zeptat jestli je tu nějkaý flasher psp z jižních čech dík ^^ Nejdříve napiš co máš za PSP a co tam máš za firmware, pak ti můžeme poradit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
tobipsp
AHoj,to sem znovu já ... chtěl sem se zeptat jestli je tu nějkaý flasher psp z jižních čech
dík ^^
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.