jaccomo Odesláno Srpen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2011 michalbudha jak je to s tebou uz si mu zaplatil?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasal Odesláno Srpen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2011 all zaplaceno (do 10 vam poslu pm s heslem) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasal Odesláno Srpen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2011 tak ted jsme to skousel koupit a nejde .. psn ma nekde chybu zitra skusim znovu koupit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinrehakcz Odesláno Srpen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2011 to ještě nemáš koupený ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Srpen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2011 zitra je udrzba pokud se ne pletu psn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre.11 Odesláno Srpen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2011 tak jak teda?................ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubikula14 Odesláno Srpen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2011 Taky by mě to zajímalo :!: peníze jsem poslal v neděli a ve čtvrtek pořád nic :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Srpen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2011 tak ja mu verim jeden slot uz mam problem spiz je ted ze sony ma udrzbu psn do zitra tak ze hold se musi cekat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasal Odesláno Srpen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2011 vcera jsme to chtel koupit a neslo to dejte tomu strpeni ... a diky za podporu jaccomo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Srpen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2011 ahoj tak snad dneska uz to koupis no jinak vcera vecer uz psn slo normalne . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinrehakcz Odesláno Srpen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2011 už by to chtělo ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Holmmi Odesláno Srpen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2011 Jaccomo : uz slo rano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasal Odesláno Srpen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2011 hele vcera jsem se koukal (chtel jsem objednat hru) ale stoji vic nez je tu uvedeno :D :!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinrehakcz Odesláno Srpen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2011 a kolik ? Ona tam byla v tom týdnu za lepší cenu,jsi to měl koupit právě hned,a ne čekat ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Srpen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2011 Kasal no to mam radost ale dopredu ti rikam za prve nemas jak my vratit penize a zadruhe priplaceni asi nebude to nejlepsi protoze neminim zase platit poplatek 50 korun tak ze co ted?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinrehakcz Odesláno Srpen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2011 já jsem ochotnej doplatit 34 korun,co vychází na jednoho,ale peníze nepošlu,dokud nebudu mít údaje k účtu a stáhnutou hru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre.11 Odesláno Srpen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2011 já jsem ochotnej doplatit 34 korun,co vychází na jednoho,ale peníze nepošlu,dokud nebudu mít údaje k účtu a stáhnutou hru taky jsem ochotný to takhle udělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubikula14 Odesláno Srpen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2011 No tak asi bych to taky akceptoval s doplatkem 34kč, nebo koupit hru 3 on 3 NHL arcade :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinrehakcz Odesláno Srpen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2011 tak bych ale rád věděl,co bude ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubikula14 Odesláno Srpen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2011 kasal nejspíš nemá zájem to řešit :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasal Odesláno Srpen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2011 1. mne to je jedno muzem to doplatit . 2. nejsem porad na internetu 24h/7 dni v tydnu ... (tak uz do pi.c. nepiste ze nemam zajem resit. a dalsi blbosti) < nemam cas sedet u kompu cely den jako vy...¨> 3.jaccomo tobe to vyde (nic nebudes platit) 4. az vas nekdo obere o 20 tisic tak taky raci pockate nez kupovat neco..co 1 clovek nezaplati . 5.a nevim proc ale porad to nejde koupit.... (tak pokud nekdo ma kreditku poslu mu ucet a penize at to koupi. v pondeli jsi du pro new kartu takze alz pondeli to muzu skusit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre.11 Odesláno Srpen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2011 Tak hlavně musíš mít povolenou platbu kartou přes net...a pokud jdeš pro novou kartu tak musíš přepsat i na psn účtu...ale "to" snad všechno víš když jsi se přihlásil že koupíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Srpen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2011 andre on to urcite ma nebod nedavno kupoval acb tak ze tam problem nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasal Odesláno Srpen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2011 ..... (diky jaccomo .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubikula14 Odesláno Srpen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2011 Kasal: ty máš teď peníze tak navrhni jak to uděláme :bash: buďto doplatíme, nebo peníze vrátíš, nebo nějakou jinou hru..... rád bych to vyřešil co nejdřív :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.