andre.11 Odesláno Srpen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2011 Je fakt že do zítra by se to mělo vyřešit...jedu od středy na dovču 8 dní tak ať to pak nestojí...na jinou hru se asi těžko v 5ti domluvíme protože třeba já mám zájem o dlc do R.U.S.E. a hru Battle of Los Angeles...což asi nikdo z vás nechce...a tak nějak to bude u každého...nejlepší by to bylo doplatit...pokud to půjde kasalovi koupit:) jinak vrátit peníze no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasal Odesláno Srpen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2011 kubikula14 udelame to tak ze jse to nebudu kupovat a penize nevratim .. co ty na to :? (jinak uz jsem to koupil .. chyba byla na strane banky..) mate tam pm pokud jste ji nedostaly dejte vedet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinrehakcz Odesláno Srpen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2011 já nedostal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasal Odesláno Srpen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2011 uz jo :D ........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasal Odesláno Srpen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2011 je moznost zaplatit i paypalem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.