packing Odesláno Srpen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2011 Zdrávím, pls mám druhý den psp a nevím si s tím rady, poraťte mi prosím. Chtěl jsem nainstalovat update 6.39 ale napsalo mi to "Sorry. This progamer doesn t support your FW(0x06000010)." Dik moc za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Srpen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2011 Co máš za PSP a co tam máš teď za firmware? A vůbec můžeš mi říct proč to chceš updatovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Srpen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2011 martin tak asi o tom ještě neví. packing hlavně nedělej update... a jaky máš to psp a ofw? a od kud jsi? bych ti s tim pomohl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka Wróbel Odesláno Srpen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2011 martin tak asi o tom ještě neví. packing hlavně nedělej update... a jaky máš to psp a ofw? a od kud jsi? bych ti s tim pomohl. Ten UPDATE je můj.Nahodil jsem ho na (CzT) kvůli CFW PSP 3004 na verzi 639PRO_B6fix Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Srpen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2011 Aha no ale to jsi nemusel updatovat CFW je i na verzi 6.20, kdy ten CFW je nastálo a nemusíš ho po restartu znovu spouštět. Navíc PRO B6 je už zastaralý dnes už je PRO B8, který má mnoho úprav a vylepšení stability a kompatibility her, kdyžtak tady ho máš http://procfw.googlecode.com/files/639PRO-B8.rar jinak kdyby jsi chtěl ten 6.20 Permanent (nastálo) tak napiš a já ti poradím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.