DaVvE Odesláno Srpen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2011 čau lidi. Poradíte mi nějake Horor ? Nejlíp o duchách ( znám Paranormal a 13 duchů). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Srpen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2011 Paranormal Entity .. něco na způsob PA, ale řekl bych že lepší :) .. také točené kamerou.. potom jednoznačně REC 1,2 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David32 Odesláno Srpen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2011 z poslední doby určitě Insidious http://www.csfd.cz/film/280046-insidious/ a Stáhni mě do pekla http://www.csfd.cz/film/236517-stahni-me-do-pekla/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bargud Odesláno Srpen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2011 Presunte to někdo, je to v PC téma. Insidious (taky takové PA..., ale rozhodně několkrát lepší - oproti tomu je Paranormal Activity sračka, což taky je :D ) Osvícení Witchboard Prokletí Salemu Ospalá díra EDIT: David32 byl s Insidious o jednu minutu rychlejší :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Srpen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2011 Bargud: no a co že je to v PC sekci? Vidíš tu někde sekci "TV a filmy"? :D Pro autora topicu: musí to být nutně s duchama? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bargud Odesláno Srpen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2011 Bargud: no a co že je to v PC sekci? Vidíš tu někde sekci "TV a filmy"? :D Pro autora topicu: musí to být nutně s duchama? No co takhle sem: http://console-forum.net/forum/22-ostatni-diskuze ? :) Jinak sekci "TV a filmy" nevidím..., ale vidím FILMY a seriály: http://console-forum.net/tema/52327-filmy-a-serialy :D Klidně se někdo může na něco zeptat tam..., jako jiní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaVvE Odesláno Srpen 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2011 Aha, tak na to " Insidious " určitě mrkneme. S přítelkyní jsme labužníci v horrorech :D. V0ndy: Nemusí to být s duchama, pokud je to nějaky kvalitní horror. A PA: Entity i ostatní jsme viděli a opravdu se nám to líbí. děkujeme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Srpen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2011 Je i PA2: Tokyo Night a Paranormal Entity 2, bohužel obojí bez titulků. :( Podobný je třeba The Tunnel, Klíč nebo Záhada Blair Witch, ale to nejspíš znáš. Pak Čtvrtý druh - viděl jsem na něj ukázku která mě neuchvátila, takže jsem celej film nekoukal, ale třeba tobě by se to mohlo líbit. Pak je ještě dokumetární film kterej je o holce co se utopí v jezeru a následně se jako duch bude zjevovat rodičům, bohužel název si nemůžu vybavit. Další podobný kousky mě nenapadají, ale vím že se natáčí PA3 a Grave Encounters, se teším! Jinak další dobrý horory jsou třeba Dětská hra, Hellraiser, I Spit on Your Grave, Noční můra v Elm Street, Orphan, Spolubydlící a našly se i další, ale nemůžu si je vybavit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Srpen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2011 No jde o to co považuješ za kvalitní :D já se celkem rád dívám na sérii SAW (1-7) ale je to dost brutální no :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaVvE Odesláno Srpen 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2011 RaZzeR: Děkuju, o těch ostatních PA jsem ani netušil :O škoda že těch titulků ://. A těším se na PA 3 jako malej kluk, děkuju. V0ndy: Jo SAW moje přítelkyně absolutně miluje a já to zase nemusím :D Mě se z toho špatně nedělá, takže mi to nic neříká :D I tak děkuji :) Btw: Mám rád horrory co jsou na psychiku hodně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Srpen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2011 Zkus číslo 23. :) To je docela na psychiku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Srpen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2011 Teď jsem si vzpomněl na jeden film co je taky na psychiku... Zelená Míle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.