Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 120
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíc přispívající

Odesláno

Tak už tu buggy mam doma, fakt super vecička, je to 1:10, zkoušel jsem ji na plavoucých podlahách, ated je mam skoro černý :) je to dravec :D

4.jpg

Nějaký ty technický data:

pohon kol 4x4

elektromotor 540

přijímač 27Mhz s výměnnými krastaly

elektronický regulátor (s plynulou regulací)

kovový kardan

vpředu a vzadu kuželový diferenciál

nezávisle zavěšená přední a zadní kola

podvozek (shodný s AS-01 a TL-01)

vysílačka - pistolová s volantem vč. ovládání trimů

baterie 1800 mAh

dobíječka 7,2V

plné proporcionální ovládání rychlosti a řízení

rychlost modelu až 40km/hod

rozvor 275 mm

rozměry 390 x 255 x 170 mm

hmotnost 1650 g

rozměry kol: přední 32 x 87 zadní: 39 x 87

nepoužití, nerozbalená

Za 2500 + pošta

Má jich více :)

A ještě nejaký to photo......

Modrá buggy - http://shotgunman.psp-share.net/Buggy/2.jpg

Červená buggy - http://shotgunman.psp-share.net/Buggy/3.jpg

Obě buggy- http://shotgunman.psp-share.net/Buggy/1.jpg

Odesláno

Nedoporučuji, off board bez 4x4 nvm nvm no :) to bych sel radsi do elektriky s 4x4

prosim nemohl bys udat cele jmeno tyto buginy? vetsinou se uvadi na ty krabici ve ktere ti to prijde.

BHZL, sem to krabici nedockanim roztrhal..ale zkusim to zjistit :)

Odesláno
hoši co to tady potite.... kdyby jste viděli jak toto jezdi tak by jste s*ali i ušima :lol: toto je uznávany model vrcholova buggy Je to sice uměni to ovládat ale je to opravdu profi.... A asi to nebude stát z prdele 30 k
Vis to je super ze mas s toho takovou radost ale o to v modelarine nejde jde o to mit radost s toho na co mas a s toho kolik prace do toho das je fajn mit pocit z dobre vykonane prace a ne z neceho co za me udela nekdo jiny ano ja vim o spouste dalsi rc modelu na dalku ktere jezdi 145 km za hodinu ale nechavam si pri tm hlavu klidnou protoze se tesim na to co se mi libi celkovym dojmem a ne proto ze to jede takovou rychlosti i kdyz kazdy ma prednosti v necem jinem.

Jinak nijak sem te nechtel urazit jen mam jiny nazor.;)

Odesláno

taky jsem do vás nechtěl nějak rejpat ale přečetl sis co jste tu napsali? Je to na nic protože to ma jenom zadni náhon, hned je to na střeše a ten dalši uživatel že 4x4 jedině....Taky preferuji u aut 4x4 ale když jsem od všech majitelu tohoto vozítka slyšel jenom chválu a viděl jak to jezdi....

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu