Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

R/C modely a vse kolem nich

f-007

Recommended Posts

no ked uz je tu tento topic tak ja tu tiez prihodim svojho milaska :D sice sa do tohot vobec nerozumiem a kupil som si ho len taka by som si zajazdil aj tak ho sem dam mam rad taketo tipy lebo sa mi to proste viac paci a tak idene som ho nenasiel iba tu http://www.tamiya.com/english/products/43520benz/index.htm

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 120
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíc přispívající

preco co myslis malo vela? ja neviem lebo uz ho mam 2 roky takze ani sajnu nemam aku mal cenu ak chces vidiet foto ti ukazem len je trocha zapraseny lebo som s nim dlho nikde nebol
v pohode nemusis ja ti verim ale jenom nevim no vypada to velice pekne.:cheesygrin:
Odkaz ke komentáři

no na km/h odhad nemam lebo sa do toho ani nezaujimam ja som ho kupil len tak na zabavu je kupene s ameriky a vtedy ma vyslo pekne draho ale najviac ma stve ze treba cistit ten motor vela ale inak uplne parada az sa s nim bojim ist von aby som s nim nekam nevletel :D

Odkaz ke komentáři

Tak už tu buggy mam doma, fakt super vecička, je to 1:10, zkoušel jsem ji na plavoucých podlahách, ated je mam skoro černý :) je to dravec :D

4.jpg

Nějaký ty technický data:

pohon kol 4x4

elektromotor 540

přijímač 27Mhz s výměnnými krastaly

elektronický regulátor (s plynulou regulací)

kovový kardan

vpředu a vzadu kuželový diferenciál

nezávisle zavěšená přední a zadní kola

podvozek (shodný s AS-01 a TL-01)

vysílačka - pistolová s volantem vč. ovládání trimů

baterie 1800 mAh

dobíječka 7,2V

plné proporcionální ovládání rychlosti a řízení

rychlost modelu až 40km/hod

rozvor 275 mm

rozměry 390 x 255 x 170 mm

hmotnost 1650 g

rozměry kol: přední 32 x 87 zadní: 39 x 87

nepoužití, nerozbalená

Za 2500 + pošta

Má jich více :)

A ještě nejaký to photo......

Modrá buggy - http://shotgunman.psp-share.net/Buggy/2.jpg

Červená buggy - http://shotgunman.psp-share.net/Buggy/3.jpg

Obě buggy- http://shotgunman.psp-share.net/Buggy/1.jpg

Odkaz ke komentáři

no parada tak az si taky koupim auto v takovem meritku tak dame naky srazik :D me ma prijit tento tyden domu mini-z monster a ten je taky mooc pekny mazlicek :D. tak pomalu bysme mohli zalozit i r/c forum :D JO A PROSIMTE REKNI MI K DE sTO KOUPIL MAM VELIKY ZAJEM KOUPIT SI DALSI TO CO TY :D Aby sme mohli souperit :D

Odkaz ke komentáři

Taky asi pořídím :d
porid fakt ze na vyblbnuti neznam lepsi vec tady u toho se aspo provetras a kdyz si koupis vetsi meritko a nekdo ti bude chtit neco udelat tak mu staci vect 50kilomeetrovou rychlosti na nohu :D a to uz by ho zabolelo :D. PS:o auto se neboj to vydrzi hodne pokud to je model :D
Odkaz ke komentáři

Sen myslim že je to od HPI Baya Real: nic :lol: ale planuji to už delši dobu že koupim něco Určitě 4x4 a nejspíš benzín možna starší možná nový dyž tak budu informovat

Nevim zda je to reakce na tu mojí buggy..ale ta moje je elektro

Ale dá se sehnat ta stejná i na benzina :)

Odkaz ke komentáři

je to pekny ale asi te sklamu je to velika nevyhoda ze to ma jen zadni nahon protoze se to zvedne na zadni a mas to na strese :lol: to bych si radsi koupil savika nebo emaxe :D
Odkaz ke komentáři

Nedoporučuji, off board bez 4x4 nvm nvm no :) to bych sel radsi do elektriky s 4x4

prosim nemohl bys udat cele jmeno tyto buginy? vetsinou se uvadi na ty krabici ve ktere ti to prijde.

BHZL, sem to krabici nedockanim roztrhal..ale zkusim to zjistit :)

Odkaz ke komentáři

Nedoporučuji, off board bez 4x4 nvm nvm no :) to bych sel radsi do elektriky s 4x4

BHZL, sem to krabici nedockanim roztrhal..ale zkusim to zjistit :)

ok :D kdyz to zjistis tak mi to posli na pm a tesim se az mi to prijde tak udelam fotky i tech ramp co sem si vyrobil :D :cheesygrin:
Odkaz ke komentáři

hoši co to tady potite.... kdyby jste viděli jak toto jezdi tak by jste s*ali i ušima :lol: toto je uznávany model vrcholova buggy Je to sice uměni to ovládat ale je to opravdu profi.... A asi to nebude stát z prdele 30 k

Odkaz ke komentáři

hoši co to tady potite.... kdyby jste viděli jak toto jezdi tak by jste s*ali i ušima :lol: toto je uznávany model vrcholova buggy Je to sice uměni to ovládat ale je to opravdu profi.... A asi to nebude stát z prdele 30 k
Vis to je super ze mas s toho takovou radost ale o to v modelarine nejde jde o to mit radost s toho na co mas a s toho kolik prace do toho das je fajn mit pocit z dobre vykonane prace a ne z neceho co za me udela nekdo jiny ano ja vim o spouste dalsi rc modelu na dalku ktere jezdi 145 km za hodinu ale nechavam si pri tm hlavu klidnou protoze se tesim na to co se mi libi celkovym dojmem a ne proto ze to jede takovou rychlosti i kdyz kazdy ma prednosti v necem jinem.

Jinak nijak sem te nechtel urazit jen mam jiny nazor.;)

Odkaz ke komentáři

taky jsem do vás nechtěl nějak rejpat ale přečetl sis co jste tu napsali? Je to na nic protože to ma jenom zadni náhon, hned je to na střeše a ten dalši uživatel že 4x4 jedině....Taky preferuji u aut 4x4 ale když jsem od všech majitelu tohoto vozítka slyšel jenom chválu a viděl jak to jezdi....

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu