Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Hry? proč?


DavelusKim

Recommended Posts

Ahojte,nevíte porč mě ty hry na ndsičku přestali bavit? ted hraji jen assasin creed tu hru na ten bubínek:wohow: taiko no cosi :D občas dám zeldu phantom hourglass kde jsem u těžké mise že to prostě nejde zvládnout jako určitě jde ale je to docela těžké a nemám na to moc chut ale možná to zkusím pak ve spirit tracku jsem skoro na začátku v tem zámku u té princezny na trůně :D neumím moc anglicky takže je to naprd.. ale pořád nemohu pochopit co vidíte na těch pokémonech :D mě to připadá take :roll: xD jinak poradte mi nějakou hru .. na nds nejlépe tu která se dá stáhnout :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Právě jsi založil pěkně deme*tní téma. Že neumíš anglicky je tvůj problém, bez angličtiny si nikde neškrtneš, pro DS to platí víc (bez angličtiny sis zazdíš přístup k parádním andventurám). Pokémoni jsou sběratelská adventura, kdo se nechytne napoprvé se možná nechytne už vůbec, co se Zeldy týče, musím uznat že místy je pěkně obtížná, ale časem s trochou šikovnosti se dá dohrát :)

Co se týče toho tvého "doporučte mi pls nějaké hry", zajdi si do nějakého staršího topicu který jsi založil (mám pocit že to bude ten, kde ses teprve rozhodoval o koupi DS) a najdeš tam ode mě link na Gamerankings. Tam máš žebříček her od nejlepšího po nejhorší. Já mám ve svém DS takhle 8 GB (!) her které mají hodnocení +70%, na této platformě se na hry stěžovat nedá, pokud nejsi moula. :) Pro začátek zkus třeba GTA Chinatown Wars, svým bratrům z PC nedělá ostudu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ok tak dík :) no anglicky jako něco zvládnu ale né žebych přeložil uplně vše,.. pokémoni ty mě chytli jen tehdy když jsem to hrál podle návodu pak jsem to zkusil sám tak po hodine jsem se posunul tak o pár míst dál... jinak teda skusím tu zeldu .. obě dvě části dohrát protože to mě fakt dost chytlo,...jinak slovo ,,pls" bych nikdy v životě nenapsal :) kouknu se na gamerankings GTA CHW zkusím na 100% :) tak dík za radu ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@TrzaX viem mam aj psp aj tu hru :) a dokonca som to porovnaval aj s iphone verziou ktora sa podoba skor tej dskovej verzii...vdaka dotykacu su tam tiez tie minihry ktore celu hru spestruju...ale inak ma to nikdy moc nebavilo...hraval som obcas len vice city a ako jedine som presiel san andreas...to bol jediny taky solidny diel z celej tejto 3D serie...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 1 month later...

kup si flash kartu:

http://wigishop.cz/acekard-dsi

kup si pamatovu kartu na ktoru nahras hry:

http://wigishop.cz/microsdhc-kingston-4gb

a mozes hrat ;) btw potrebujes este citacku kariet...ak nemas notebook tak musis dokupit aj tu...

bud tuto na sd karty (na micro sd potrebujes adapter na sd ktory je dodavany ku karte viz odkaz vyssie)

alebo priamo na microsd karty:

http://wigishop.cz/nejmensi-ctecka-microsd-do-usb-na-svete

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu