Sejk01 Odesláno Srpen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2011 Cau, kdyz spustim palenou verzi AC:B tak mi to napise This disc is unreadable. Jedná se o 9th WAVE a byla pálená klasicky pres ImgBurn. Flash mam iXtreme LT + 1.1v. Vím že jsou s Brotherhoodem problémy ale byl bych rád kdybych to rozchodil. Díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heck Odesláno Srpen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2011 Pokud si hru patchoval a vypaloval teď tak ti nepujde, tabulka AP už je totiž dělaná na novější FW.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejk01 Odesláno Srpen 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2011 Ja hru nepatchoval, asi uz byla ... jinak mam v xku nahranej novej dashboard kvuli crysis 2 ... jde to nejako udelat aby mi sla, nejako upravit a znova vypalit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Srpen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2011 Patche v ABGX jsou nyní pro DB 13146 . Takže jestli jsi hru patchoval nyní , tak jak píše Heck a máš starší DB tak ji nespustíš .Vše vyřešil nový FW flashe LT + 1.91 - tam už je AP25 překonaná - viz : http://console-forum.net/tema/126548-novy-lt-1-91-ap2-6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Srpen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2011 Ja hru nepatchoval, asi uz byla ... jinak mam v xku nahranej novej dashboard kvuli crysis 2 ... jde to nejako udelat aby mi sla, nejako upravit a znova vypalit? A jaký poslední DB máš ? Jestli jen 13146 a ne 13599 , tak to půjde znova vypálením . Na DB 13599 to nespustíš - jen na FW flashe LT + 1.91 . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejk01 Odesláno Srpen 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2011 Mel bych mit DB 12625 :D ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Srpen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2011 Tak vždy piš jaký máš - pojem nejnovější nám nic neříká ( protože nejnovější je 13599 ) a v tomto případě je matoucí . Na DB 12625 už nejsou v ABGX patche . Takže buď sehnat od někoho už dříve opatchovanou hru pro DB 12625 a nebo nový flash LT+1.91 jak jsem již psal . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejk01 Odesláno Srpen 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2011 A kdybych tam nainstaloval ten DB 13146 tak by to slo, nebo ani ten dashboard tam nejde nainstalovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Srpen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2011 A kdybych tam nainstaloval ten DB 13146 tak by to slo, nebo ani ten dashboard tam nejde nainstalovat? Když by jsi dal DB 13146 , tak přijdeš o flash - viz : http://console-forum.net/tema/119565-neupdatovat-na-dashboard-2-0-13142-0-alebo-2-0-13141-0-nespusti-ziadnu-palenku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Srpen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2011 Nebylo by nejlepší řešení nechat si flashnout mechaniku na LT+1.91? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejk01 Odesláno Srpen 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2011 No, nechce se mi moc opet konzoli nekomu posilat, nevite o nekom kdo flashuje na pardubicku? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dezo Odesláno Srpen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2011 Ja mam zase problem s abgxkem, ze pry pro Brotherhood nema udaje ke stazeni, takze mi to nepassne ochranu a v xku (flash 1.9+ a nejnovejsi DB) mi to hodi jen cernou obrazovku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Srpen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2011 Ja mam zase problem s abgxkem, ze pry pro Brotherhood nema udaje ke stazeni, takze mi to nepassne ochranu a v xku (flash 1.9+ a nejnovejsi DB) mi to hodi jen cernou obrazovku. Kdyby jsi si to pořádně pročetl , tak se nemusíš ptát ! Na DB 13599 už nebudou v ABGX patche . Řeší se to novým FW flashe 1.91 - patchování v ABGX už nebude potřeba : http://console-forum.net/tema/126548-novy-lt-1-91-ap2-6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marxadus Odesláno Srpen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2011 A s DB 13146 to tedy stačí jen vypálit nebo i hodit do Abgx? Flash mám tuším LT+ 1.1, protože před reflashem mi šel pálený Brotherhood (který jsem já nepálil) a po reflashi mi už nejde, za to mi jede Modern Warfare 2 (který má stejnou ochranu), který mi nejel zas před reflashem (a který jsem pálil už já - předtím hodil do Abgx) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Srpen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2011 A s DB 13146 to tedy stačí jen vypálit nebo i hodit do Abgx? Flash mám tuším LT+ 1.1, protože před reflashem mi šel pálený Brotherhood (který jsem já nepálil) a po reflashi mi už nejde, za to mi jede Modern Warfare 2 (který má stejnou ochranu), který mi nejel zas před reflashem (a který jsem pálil už já - předtím hodil do Abgx) V každém případě ( stejně nemáš FW flashe 1.91 ) musíš na DB 13146 hry s AP25 opatchovat v ABGX projetím na autofix level 3 . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.