bindiz582 Odesláno Srpen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2011 prosim vas jake vsechny videoformaty podporuje psp ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 danfri Odesláno Srpen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2011 Příště zkus google,ale dobrá,něco málo máš napsáno v manuálu (mpeg4,některé mp4 atd.)ale u mp4 se může stát že to nepude . Používej radši mpeg4 (zkus třeba FormatFactory) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 *Madridista* Odesláno Srpen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2011 danfri ty mas co rikat o googlu lol :D ptas se me na kazdou blbost a ted rikas "priste pouzivej radsi google" lol bindiz582: v PSP ti pujde format MP4 v rozliseni 320x240 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Srpen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2011 *Madridista*: A proč tak nízké rozlišení? Vždyť ten film bude k nekoukání (rozmazaný a kostičkovaný - hlavně v rychlých scénách) to když už tak plné rozlišení PSP 480x270 a proč jen formát MP4 copak nevíš že PSP umí i jiné formáty? Proto se radši koukněte jak ty tak i bindiz582 sem http://psp.novinky.org/showpage.php?name=hardware ať zjistíte co umí PSP přehrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 danfri Odesláno Srpen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2011 *Madridista* já tě ani neznam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 *Madridista* Odesláno Srpen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2011 Martine, jo sorry .... já blbě myslel, danfri, ale můj kamarád jo .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
bindiz582
prosim vas jake vsechny videoformaty podporuje psp ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.