Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Seznam her co jdou kupovat z USA marketplace + VPN

Bad.Mr.Frosty

Otázka

Každej kdo to zkoušel asi ví že GAMES ON DEMAND má mraky blokovaných her z usa účtu. Neví někdo o nějakým listu seznamu kde je napsáno co jde a co ne? dále zkoušel jsem to obejít přes VPNko a skutečně dojde i na stahování ale u 99% se to sekne. Zatím jsem to zkoušel jen s demama a trialkama tak se chci zeptat zda to někdo VPNkem zkusil koupit a vyšlo to nebo ne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Každej kdo to zkoušel asi ví že GAMES ON DEMAND má mraky blokovaných her z usa účtu. Neví někdo o nějakým listu seznamu kde je napsáno co jde a co ne? dále zkoušel jsem to obejít přes VPNko a skutečně dojde i na stahování ale u 99% se to sekne. Zatím jsem to zkoušel jen s demama a trialkama tak se chci zeptat zda to někdo VPNkem zkusil koupit a vyšlo to nebo ne.

taky sem s tim mel problem, nakonec jsem to rozchodil podle: http://console-forum.net/tema/66657-jak-stahnout-restricted-obsah-a-blocked-contect-s-1-si-ovkou-u-adne-omezeni?highlight=restricted

ale uz to je dyl a detaily si nepamatuju

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu