tomigo Odesláno Srpen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2011 Ahoj všichni.. Poprosil bych vás aby jste mi vysvětlili pár mnou nepochopených věcí.. V první řadě bych chtěl říct že na Live hrát nebudu v žádném případě.. A zajímá mě,když mám v XBoxu flash LT+ 1.9,tak tam spustím všechny wave bez patchování? A když budu budu chtít vypálit Assassins Creed Brotherhood,který je s AP2.5 ,tak musím patchnout přes Abgx360 ,nebo je ten Abgx jen kvůli Live? Jestliže bude potřeba patchnout AC:B i bez Live,tak prosím o návod jak patchovat v Abgx,jednou jsem někde ten návod našel ale už ho prostě nemůžu najít,omlouvám se jestli je někde na fóru.. :roll: Jinak se mějte pěkně a díky za jakoukoliv odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Srpen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2011 tenhle návod je pořád aktuální: http://xbox360.rocknroll.sk/?p=6 nejlepší je i patchovat ještě SSv2: http://xbox360.rocknroll.sk/?p=145 ale jestli na live kašleš a ban by ti byl úplně jedno, tak na to kašli Patchování AP2.5 abgx provádí v podstatě automaticky a potřebuješ to, aby ti hra vůbec šla spustit. Jaký máš dashboard momentálně? Jestli 2.0.13599.0, tak aby jsi spustil hry s AP2.5, tak potřebuješ firmware LT+ 1.91 kvůli novým kontrolám AP2.6. A patchnutou hru na dashboard 2.0.13146.0 (poslední patch v abgx, když v tom hru teď projedeš, přesně tohle dostaneš). Jestli 2.0.13146.0, tak ti stáčí firmware LT+ 1.9, který máš, ale musíš mít hry patchnuté zase v abgx, momentálně taky stačí patchnout stejně jako u přechozího případu. Jestli nižší než 2.0.13146.0, tak budeš potřebovat AP2.5 patche k tomu danýmu dashboardu, ale ty se nedají z abgx momentálně nijak vytáhnout, vždycky dostaneš jenom poslední patche, který se tam objevily, takže bych doporušoval updatovat dashboard na 2.0.13146.0 (přes flashku např.). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomigo Odesláno Srpen 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2011 Díky za ten návod.. Dashboard mám 2.0.13141.. Rozjel jsem na tom vypálené Crysis 2 bez jakéhokoliv patchování.. Takže kdybych chtěl vypálit hru s AP2.5 tak jí stačí patchnout pomocí toho návodu na Abgx? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Srpen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2011 Ne, jak ti řekl Dlaha, musíš mít DB v Xku ve verzi 2.0.13146. U AP 2.5 her totiž musí sedět údaje pro dashboard, který máš nainstalovaný. A současné ABGX má data pro 13146 a nikoli 13141. Takže patchnout hru přes ABGX na autofix level 3 a patchnout také SS v2 viz příspěvky výše od dlahy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomigo Odesláno Srpen 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2011 Ne, jak ti řekl Dlaha, musíš mít DB v Xku ve verzi 2.0.13146. U AP 2.5 her totiž musí sedět údaje pro dashboard, který máš nainstalovaný. A současné ABGX má data pro 13146 a nikoli 13141. Takže patchnout hru přes ABGX na autofix level 3 a patchnout také SS v2 viz příspěvky výše od dlahy Ok,díky moc.. A když teďka udělám update DB na 2.0.13146 tak se mi vymaže flash? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Srpen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2011 Ne, tím, že už máš CFW 1.9 a DB 13141, můžeš patchnout na 13146 bez problému, flash ti zůstane - alespoň snad není nikdo, kdo by měl problém s updatem DB v takovém případě. Njelépe updatuj DB pomocí flashky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Srpen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2011 Trochu jsem ten příspěvek upravil, měl jsem tam překlep,ale jak píše tady Zoombik. Updatni si přes flashku na 13146 a potom akorát tu hru projeď přes abgx, jak je psáno v tom návodu. Ono teoreticky je 13141 to samý jako 13146, jen updatnutý v jiný vlně, ale pro jistotu si tam hoď ten 13146 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomigo Odesláno Srpen 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2011 Tak jsem updatnul na DB 13146 a flash zůstal.. Opatchoval jsem AC:B pomocí Abgx,bez SSv2 a šlape.. Díky moc hoši Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Srpen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2011 super, ale proc bez ssv2? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomigo Odesláno Srpen 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2011 Protože jsem se bál že čim víc se v tom budu babrat,tim je větší šance že to nějak podělám.. Stejně je ale SSv2 potřeba jen k hraní přes Live ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Srpen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2011 Protože jsem se bál že čim víc se v tom budu babrat,tim je větší šance že to nějak podělám..Stejně je ale SSv2 potřeba jen k hraní přes Live ne? Ano...... (10 znaků) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Srpen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2011 To sice ano, nevedel jse, zda hrajes online nebo ne... aLE KDYZ UZ TO PATCHUJES A PAK VYPALUJES, PROC TO ROVNOU NEUDELAT PORADNE, KDYBYS NAHODOU CHTEL NA LIVE JIT... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomigo Odesláno Srpen 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2011 To je fakt,příští hru už udělám i s SSv2,poučil jsi mě.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l_hall Odesláno Srpen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2011 Ahoj jak zjistím jakou verzi flashe mám a verze dashboardu? Koupil jsem xbox v zastavárně už flashlého. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Srpen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2011 Ahoj jak zjistím jakou verzi flashe mám a verze dashboardu? Koupil jsem xbox v zastavárně už flashlého. DB zjistíš zde : SYSTÉM SETTINGS – CONSOLE SETTINGS – SYSTÉM INFO – třetí řádek odspoda – D. ……………… Jak se dá zjistit verze flashe? Ty nemáš jinou možnost , než zkusmo : Musíš mít DB nejméně 12625 a potom zkoušet spouštět hry s různou wave . FW flashe zjistíš přibližně podle této tabulky : Když jde spustit jen wave 2 – tak je to 1.4 nebo 1.5 Když jde spustit wave 2 a 3 – tak je to 1.51 nebo 1.6 Když jde spustit vše – tak to může být LT a všechny novější – to se nepozná přesně To neplatí pro hry s ochranou AP25 ( Assasins Creed: Brotherhood, NFS HP , Fable III, Halo: Reach, Call Of Duty: Modern Warfare 2, Call Of Duty: Black Ops. ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l_hall Odesláno Srpen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2011 No tak jsem nasel co jsi psal verze dashboardu 12625. Jo a jak poznám že hra má wawe 3 nebo nejak tak tak treba tedka hraju assasina 2 a slape v poho. Vcera jsem si stahnul a vypalil dirty 3 fungovaly asi cca 10 zavodů než mi tam skocila tabulka ze mam vadné dvd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l_hall Odesláno Srpen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2011 jo tedka stahuju assasin creed brotherhood. tak se uvidí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Srpen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2011 jo tedka stahuju assasin creed brotherhood. tak se uvidí. Toho ASSASSINA ani nestahuj nepůjde ti spustit a zbytečně by jsi vyhodil DVD . V ABGX jsou teď patche na hry s AP25 na verzi DB 13146 . Když máš 12625 , tak by jsi ještě navíc xko flagnul . Jaké wave hra má zjistíš z ABGX a nebo programu 360WavesPatcher Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Srpen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2011 Ted me neni jista jedna vec..Kdyz mam LT+ 1.1 a DB mam 625,tutiz novejsi DB si dat nemuzu,jinak si smazu flash.Kdyz mi ABGX zjisti ze ma hra AP 2.5 tak ji nemuzu dat na level 3 kdyz pisete ze momentalne abgx ma data pro DB nejaky vyssi nez mam,jinak dostanu flag?? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Srpen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2011 Ted me neni jista jedna vec..Kdyz mam LT+ 1.1 a DB mam 625,tutiz novejsi DB si dat nemuzu,jinak si smazu flash.Kdyz mi ABGX zjisti ze ma hra AP 2.5 tak ji nemuzu dat na level 3 kdyz pisete ze momentalne abgx ma data pro DB nejaky vyssi nez mam,jinak dostanu flag?? Diky Je vůbec zbytečné aby jsi ji vypaloval . V tomto případě by jsi ji stejně nespustil . Musel by jsi mít hru v ABGX opatchovanou v době , kdy platil i na live DB 12625 - tudíž v ABGX byly příslušné patche pro 12625 . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nullus Odesláno Srpen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2011 Zdravím, prosím o radu. Mám DB 12625 a nový flash LT + 1.91. Zkoušel sem pálit hlavně hry na kinect (Fighter Ungaged, Dance Central, Motion Sport...). Všechny tyto hry jsem stáhl z cz torrentu a přejel přes AGBX na level 3, ten psal vše zeleně. Vypalovačku mám LG GSA-H42N, ta zvládne pálit až na rychlost 10x DVD+R DL, ale já to pálil na rychlost 2x. Vložil sem to do Xboxu a vůbec to ani PLAY GAME nebo PLAY DVD nenabídne. Prostě žádná odezva. Co dělám blbě? Děkuju všem za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Srpen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2011 Přepl si booktype na DVD-ROM? LG to nedělá automaticky a po každém restartu nebo vypnutí PC to musíš přepnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nullus Odesláno Srpen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2011 Booktype jsem nepřepl, ale jestli mě to pomůže tak to samozřejmě zkusím, snad nepřijdu opět o další disk. Kde to najdu prosím a na co bych to měl přepnout. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Srpen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2011 Je vůbec zbytečné aby jsi ji vypaloval . V tomto případě by jsi ji stejně nespustil . Musel by jsi mít hru v ABGX opatchovanou v době , kdy platil i na live DB 12625 - tudíž v ABGX byly příslušné patche pro 12625 . Takže teď neplatí už to,co jsi mi psal cca minulý týden?? Původně napsal Krabbio Na live nechodím, snad už poslední otázka :-) Pro mě s LT+ 1.1 a DB 625 se týká při stáhnutí jakékoliv nové hry pořád to samé ?? Kontrola přes ABGX na level 0,pak level 3 a vypálit? Jo a na LT+ 1.1 nikdy nenahrávat vyšší DB než je 625 jinak se mi FW smaže a nepůjdou hrát pálenky?? toro: Ano - vše platí tak jak jsi to napsal . P.S. nebo tohle nemám dělat v ABGX jen v případě že hra má červeně vypsanou ochranu AP 2.5 nebo už i AP 2.6 ???? díky moc za odpověď,pořád mi to totiž ještě není jasné :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Srpen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2011 Vše kontrolovat v ABGX jak jsem to napsal platí stále - jen je zbytečné pro tebe když máš DB 12625 vypalovat hry s AP25 , protože by jsi je nyní vypálené a patchnuté v ABGX na ten DB 12625 nespustil . Už je to jasné ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.