Myki Odesláno Srpen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2011 Zapla jsem PS3 a vložila jsem disk FIFA 09 chvily mi fungovala, ale pote co jsem klikla na ovladači tlačitko "start" se systém blokoval, nešlo nic dělat, vůbec na nic to nereagovalo, poté co jsem se hru pokoušela vypnout se nechtělo načíst menu asi po 3min se celý systém restartoval.. Prosím pomoc Děkuji :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Srpen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2011 Ahoj, podobné věci ti dělá jen disk s hrou fifa09? Jiné ti běží normálně? Pokud jo, nejspíš budeš mít poškozený disk se hrou (moc poškrábaný, možná i naprasklý) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Myki Odesláno Srpen 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2011 Ne ne, teť už se žádná hra ani nerozjede, vždy tam vyskočí "error".. a nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Myki Odesláno Srpen 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2011 Ne ne, teť už se žádná hra ani nerozjede, vždy tam vyskočí "error".. a nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Srpen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2011 Jakej error? Číslo nebo věta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Srpen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2011 Zkus třeba přeisntalovat FW konzole z Recovery menu pokud to nepomůže tak třeba obnova HDD/ formát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Myki Odesláno Srpen 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2011 Jakej error? Číslo nebo věta. naskočí věta "operaci nelze spustit" a poté číslo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Myki Odesláno Srpen 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2011 Zkus třeba přeisntalovat FW konzole z Recovery menu pokud to nepomůže tak třeba obnova HDD/ formát no ja jsem "laik" tutíž se v tom nejak extra nevyznam, ale HDD jsem už formatovala, ale nepomohlo to.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Srpen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2011 A to číslo je? :) A používej EDIT. ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Srpen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2011 Možná optika je DEAD. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Myki Odesláno Srpen 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2011 Možná optika je DEAD. hmm.. prosimte co je to ta "optika"? .. jsem laik a nejak extra se v tom nevyznam :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Srpen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2011 Optika = laser.Je to zařízení co načítá disky. Je to v pc, dvd prehravacich, ps2, ps1.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Myki Odesláno Srpen 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2011 Optika = laser.Je to zařízení co načítá disky.Je to v pc, dvd prehravacich, ps2, ps1.... aha moc děkuju :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Myki Odesláno Srpen 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2011 A to číslo je? :) A používej EDIT. ;) 80010028 to je to číso, co vždy naskočí :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Srpen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2011 Na internetu píšou že máš udělat UPDATE nebo je špatnej laser. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Myki Odesláno Srpen 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2011 Na internetu píšou že máš udělat UPDATE nebo je špatnej laser. mco děkuju, pomohl jsi mi ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts