Deragon Odesláno Srpen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2011 Ahojte mám takový dotaz. Protože jsem začátečník tak nevím jestli na PSP 6.39 PRO-B8 jedou ISO hry. Poradíte mi?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Srpen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2011 Ano jedou, k čemu jinýmu asi myslíš že CFW je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Deragon Odesláno Srpen 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2011 když si stáhnu iso hru a dám ji do PSP/GAME tak mi ta hra nejede tak co mám dělat?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Srpen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2011 Hry ISO/CSO dávej do složky ISO na rootu karty (nejdříve jí tam musíš vytvořit, root karty je hned ta první složka co se otevře po připojení do PC) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Deragon
Ahojte mám takový dotaz.
Protože jsem začátečník tak nevím jestli na PSP 6.39 PRO-B8 jedou ISO hry.
Poradíte mi??
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.