noba Odesláno Srpen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2011 Nejdou mi spustit CoD MW 2 a BO a z tech dvd mi jeste pred mesicem spustit sli. Black Ops jsem vypalil jeste jednou a stale stejny problem a v xboxu jsem nedelal zadnou SW zmenu. CoD 2 a 5 spustit jdou. Nevíte v cem muze byt problem? Diky Dash mam 2.0.12625.0 a fw mechaniky LT+ 1,1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 noba Odesláno Srpen 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2011 Ještě jen doplnim, že hru spustím z menu a objeví se jen černá obrazovka, která je tam tak dlouho dokavaď nevypnu xbox. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Srpen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2011 DB mas koukam docela stary, ten jsi asi neupdatoval, ale nekontroloval jsi tyto dve hry pres ABGX ted nedavno a pak nevypalil? CoD MW2 a BO jsou totiz tzv. AP 2.5 hry a musi se patchovat v ABGX s databazi k prislusne verzi DB... V soucasne dobe je v ABGX databaze patche pro DB 2.0.13146.0 a tedy je vyzadovan i tento DB v XKu. Pokud bys ale provedl update DB, prijdes o flash... Mas ted jedinou moznost 1) sehnat si tyto hry patchnute dle ABGX pro tvuj soucasny DB, tedy 2.0.12625 (asi problem, jedine, ze by ti je nekdo z fora updatnul) 2) provest update DB na aktualni, nechat znovu preflashovat na CFW LT+ 1.91, ktery si poradi i s novou AP 2.6 a ve spolupraci s ABGX spusti vsechny soucasne hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Heck Odesláno Srpen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2011 DB a fw mám stejnou verzi a MW 2 mi funguje, takže v dashi problém není....Jestli si hry pálil znova, tak AP patche byly na novější FW a proto to na tomhle nejde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 noba Odesláno Srpen 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2011 První kopii BO jsem dělal hned jak vyšla a kontroloval jsem to ABGX a teď znovu a žádnou chybu mi to nikdy nepsalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 noba Odesláno Srpen 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2011 A teď sem našel tohle http://www.joystiq.com/2011/01/20/mandatory-xbox-360-update-sneakily-halts-call-of-duty-pirates/ jen nvm jestli se ot dá nějak řešit a update DB jsem nedělal strašně dlouho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Srpen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2011 Nevim presne, kdy BO vyslo a jaka byla v te dobe databaze ABGX, ale jak jsem jiz napsal, nemas patchnutou hru na odpovidajici verzi DB... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Heck Odesláno Srpen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2011 Samotný update DB problém není, problém je v tom že ti smaže flash a tudíž si musíš nechat znovu flashnout Xbox... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 noba Odesláno Srpen 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2011 nevíte o nějaké stránce kde se dá stahnout nějaký novější DB? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Srpen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2011 http://support.xbox.com/cs-cz/pages/xbox-360/how-to/update-xbox-360/system-updates.aspx Ještě jednou důrazně upozorňuji, že instalací nového DB přijdeš o flash a nespustíš žádnou vypálenou hru, budeš muset znovu přeflashovat na LT+ 1.91 !!! Pak už ti ale zase půjdou všechny hry bez problémů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
noba
Nejdou mi spustit CoD MW 2 a BO a z tech dvd mi jeste pred mesicem spustit sli. Black Ops jsem vypalil jeste jednou a stale stejny problem a v xboxu jsem nedelal zadnou SW zmenu. CoD 2 a 5 spustit jdou. Nevíte v cem muze byt problem? Diky
Dash mam 2.0.12625.0 a fw mechaniky LT+ 1,1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.