posta2005 Odesláno Srpen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2011 Ahoj tak odedneska mame wifinu chtel jsem se pripojit ale proste me to nejde, potrebuju si stahnout obaly tak me prosim nekdo poradte. Diky Jirka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wii-man Odesláno Srpen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2011 jakou mas nastavenou zemi? predpokladam ze ČR takze to staci zmenit dejme tomu na Velkou Britanii a pak si jen nastavit wifi pres options Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
posta2005 Odesláno Srpen 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2011 to jsem nastavil,ale stejne to nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hexer Odesláno Srpen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2011 Zeme neni vubec dulezita...USB loader to nezajima... zkus vypnout sifrovani na wifi routeru (vypnout heslo k wifi) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wii-man Odesláno Srpen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2011 na to neni spatnej napad :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
posta2005 Odesláno Srpen 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2011 To ja udelat nemuzu on to ma bracha v pokoji wifi router a ja mu na to sahat nebudu a on ani nebude chtit to vypinat , neexistuje jina varianta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
helldare27 Odesláno Srpen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2011 Tak to vypni jen kratce na odzkouseni, nebo mas s bratrem vykopanou valecnou sekeru? Pokud nelze pouzit wifi, tak zbyva pouze prevodnik USB na LAN (ethernetovy kabel). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wii-man Odesláno Srpen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2011 http://hry.kuma.cz/index.php?action=SP&kod=55450 tady nejlevnejsi na NAŠEM trhu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
helldare27 Odesláno Srpen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2011 Nebo tady tento? http://www.dealextreme.com/p/usb-lan-adapter-for-wii-5926?r=62343279 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
posta2005 Odesláno Srpen 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2011 Dik, a pujde to bez dalsi instalace, nepotrebuju wii 24conect ale proste potrebuju si stahnout obaly na hry ktery tam mam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wii-man Odesláno Srpen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2011 Wii 24Connect ma nakej Agreement kterej musíš potvrdit abys mohl stahnout Internet Channel, jednoduchy akorat si musis nastavit ze pripojeni neni bezdratovy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
posta2005 Odesláno Srpen 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2011 nemuzeme me nekdo napsat postup?? nebo neco k tomu usb lan, jestly musim neco dale instalovat?? prosim napiste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wii-man Odesláno Srpen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2011 http://www.nintendo.com/consumer/systems/wii/en_na/acc/wiiLAN.jsp je to anglicky ale česky jsem to nenašel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
posta2005 Odesláno Srpen 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2011 dekuji, ale chci vedet zda staci kdyz pripojim kabel do tohodle usb lan, a pak uz pujde net na wicku v pohode., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
helldare27 Odesláno Srpen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2011 Vzdyt vse mas popsano na odkazu co sem daval Wii-man. Snad po nas nechces, aby jsme ti prekladali obrazky: http://www.nintendo.com/consumer/systems/wii/en_na/getOnline/lansetup.jsp http://www.nintendo.com/consumer/systems/wii/en_na/getOnline/lansetupwii.jsp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
posta2005 Odesláno Srpen 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2011 jo ja vim, ale ja nepotrebuji wii 24 connect a wii internet a wii shop a uz vubec si nechci wicko aktualizovat me jde pouze o to si stahnout i obaly, takze pripojim usb kabel do wicka a lan kabel z routeru, do usb lan conectoru, a pak to nastavim jak to je na tom obrazku ok a pak to uz pujde normalne?? skoda ze to nejde pres tu wifinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wii-man Odesláno Srpen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2011 ale je tak tezky pochopit ze Internet Channel si musis prave z Wii Shop Channel stahnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
posta2005 Odesláno Srpen 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2011 ja mam ale pocit ze ho tam mam naistalvanej, vis ja jsem mel konzoly a nechal jsem si ji hacknout abych mel na hdd hry jenze jsem si koupil hru a updatoval jsem to a docela dlouho me trvalo nez jsem si to hacknul zpet vsechno jde v pohode, ale pouze ta mam prazdny obaly takze to vypada blbe, takze uz nechci to znovu updatovat zase, tak z toho mam strach, chapes? proste jsem na tom delal skoro tyden jsem se me povedlo to hacknout zpet, a ted kdyz mam wifinu tak jsem si myslel ze to pujde bez problemu jenze me to pise chybu:Error code:51330 Unable to connect to the internet. Choose Internet settitngs and then confirm your connection. Visit support.nintendo.com for assistance. takze jsem docela bezmocnej ale pokud me zarucis ze se me to uz samo neupdatuje tak bych si to koupil, ale potrebuji mit zaruku, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
posta2005 Odesláno Srpen 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2011 stoji to docela hodne penez tak nechci vyhodit jen tak skoro 800 kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wii-man Odesláno Srpen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2011 zaručit ti nemůže nikdo nic... jakou mas verzi Wii??? jo a jeste jednou to zkus s tou zemí, me to fungovalo a mam 4.3E Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
posta2005 Odesláno Srpen 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2011 zmenil jsem to na velkou britanii, a stale to pise tu chybu. tak ja si to koupim a uvidim snad to bude fungovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wii-man Odesláno Srpen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2011 no a ta verze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vadym Odesláno Srpen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2011 jo hele a ten Wii internet chanel se jinak než tou koupí získat nedá ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
posta2005 Odesláno Srpen 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2011 4.3E a mam zkusit treba jeste nejakou jinou zemi nez VB??? co je lepsi wifi nebo ten usb lan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
posta2005 Odesláno Srpen 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2011 jen mam strach abych si to zase updatoval a pak zase abych to musel hacknout , prosim O POMOC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.