3mos Odesláno Srpen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2011 Když se mi nedávno do rukou dostalo psp :wohow: a celé ho po softwarové stránce předělal podle sebe začal jsem přemýšlet nad konzolí ps3, na aukru seženu 4000-5500 kč :) ojetou s více typama hdd a tak bych chtěl poradit kterou variantu ps3 podle hdd a slim/fat by jste doporučili na hry stažené z internetu. :psp: a zároveň bych se chtěl zeptat který "hack, chick, flash" je nejlepší moc se v ps3 nevyznám, ale slyšel jsem že to jde c csfw do nějaké verze, nebo s pomocí flešky "na které je nějaký program který to dokáže hacknout" :bash: Topic pro začátečníky už jsem si pročítal, ale stejně bych chtěl poradit, mám možnost velice levně koupit nejnovější ps3 v sony centru, ale nevím jaké ta má ochrany. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Srpen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2011 Nejlepší je bezpochyby Slim ;). Ber pokud možno 320GB hry zabírají dost (hlavně exkluzivky, ale i se 160GB si vystačíš). Pokud bys bral FAT neber 40GB verzi ty se nejvíc serou. CFW jde jen do FW 3.55. (pokud bude mít ta PS3 vyšší fw nekupovat [mám dojem, že z 3.56. ještě downgrade jde udělat]), pokud možno nahraj si CFW kmeaw toto si pročti. Jailbreak nemá smysl řešit (to je ta flashka). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zurik007 Odesláno Srpen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2011 Rozhodně si nekupuj jetou kozoli z Aukra. Většina je po opravě YLODU. Nikdo to pochopitelně neřekne. Prodaj bez záruky , s tím ,že na hraní nemají čas a bala bla. Zvlášť 60GB verze. Vím o čem mluvím. Mě jela konzole přesně pět dní. Aukce byla s tím , že konzole nebyla nikdy oravovaná. Když mi jí opravovali , tak jenom čuměli co tam bylo napácháno za škody neodbornou opravou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexikar Odesláno Srpen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2011 Jak řiká jedině slim a tady občas se objeví dobrý kusy, byla tu jedna 320 za 5500kč a to neni špatné. Já mam 250gb a už to mam skoro plný a to je mam chvíli, zabírá to dost kort plný hry koupený na psn a tak.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zurik007 Odesláno Srpen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2011 Ano, to je pravda. U slim verzí se už prý Ylod neobjevuje. Přesto za ty 3000,- navíc dvouletá záruka stojí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strike13 Odesláno Srpen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2011 Co myslíte, přijde zítra zpráva(Gamescon) o zlevnění PS3 ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zurik007 Odesláno Srpen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2011 Jak si na to přišel ? :wohow: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Srpen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2011 Ono na tom fakt něco bude. http://gamrconnect.vgchartz.com/thread.php?id=132886 I když bez linku, podle debaty to asi slyšelo víc lidí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlovkvetinaci Odesláno Srpen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2011 Jo jo bude to teď o 50 dolarů levnější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strike13 Odesláno Srpen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2011 http://games.tiscali.cz/byznys/sony-snizuje-cenu-playstation-3-a-oznamuje-nove-psp-56646 > Tak to jsem zvědav na cenu v ČR :) EDIT: Nová cena http://www.eurogamer.cz/articles/nova-ceska-cena-zlevnene-playstation-3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ulbricht2013 Odesláno Říjen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2011 ahoj chtěl bych se zeptat:měl jsem ps3 40gb...dotal ylod!a prodal jsem ho... Mám nového 320gb a Těd se chci přihlasit na psn a nejde to...ale na internetu to jde...nevím a píše to The information you entered is not vaild prosím pomoc mam v tom peníze.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts