Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Ps3 koupě a rady

3mos

Recommended Posts

Když se mi nedávno do rukou dostalo psp :wohow: a celé ho po softwarové stránce předělal podle sebe začal jsem přemýšlet nad konzolí ps3, na aukru seženu 4000-5500 kč :) ojetou s více typama hdd a tak bych chtěl poradit kterou variantu ps3 podle hdd a slim/fat by jste doporučili na hry stažené z internetu. :psp: a zároveň bych se chtěl zeptat který "hack, chick, flash" je nejlepší moc se v ps3 nevyznám, ale slyšel jsem že to jde c csfw do nějaké verze, nebo s pomocí flešky "na které je nějaký program který to dokáže hacknout" :bash: Topic pro začátečníky už jsem si pročítal, ale stejně bych chtěl poradit, mám možnost velice levně koupit nejnovější ps3 v sony centru, ale nevím jaké ta má ochrany.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nejlepší je bezpochyby Slim ;). Ber pokud možno 320GB hry zabírají dost (hlavně exkluzivky, ale i se 160GB si vystačíš). Pokud bys bral FAT neber 40GB verzi ty se nejvíc serou. CFW jde jen do FW 3.55. (pokud bude mít ta PS3 vyšší fw nekupovat [mám dojem, že z 3.56. ještě downgrade jde udělat]), pokud možno nahraj si CFW kmeaw toto si pročti. Jailbreak nemá smysl řešit (to je ta flashka).

Odkaz ke komentáři

Rozhodně si nekupuj jetou kozoli z Aukra. Většina je po opravě YLODU. Nikdo to pochopitelně neřekne. Prodaj bez záruky , s tím ,že na hraní nemají čas a bala bla.

Zvlášť 60GB verze. Vím o čem mluvím. Mě jela konzole přesně pět dní. Aukce byla s tím , že konzole nebyla nikdy oravovaná. Když mi jí opravovali , tak jenom čuměli co tam bylo napácháno za škody neodbornou opravou.

Odkaz ke komentáři

• 2 months later...
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu