Tool Odesláno Srpen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2011 Ahoj, jsem opet online na PS3 a dlouho jsem nebyl..... mezitim sony vymyslela ze si musis zmenit heslo.... ale ja mam fiktivni email.... tudiz to nedojde,tak jsem to zkousel tak ze sem zapomnel heslo,tam zmenil email,dostanu se na stranku, resetuju ,dam nove ale stale to nejde pod novym a chce to to stare?!!! a pak to hodi ze je server v udrzbe.... vidite to nekde na chybu u me ci Sony? mam napsat na podporu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wesick Odesláno Srpen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2011 mam stejný problém už cca 2 měsíce,chyba je na straně Sony.Dnes vyšel update firmwaru a podle emailu co mě přišel by tam mohla být právě oprava tohoto problému,asi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tool Odesláno Srpen 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2011 tak to jsou pěkně ko.oti, jelikož na tom účtu mám všechny stahnuté věci a hry :(((( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phoenix933 Odesláno Srpen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2011 tak proč jsi tam dával fiktivní email? když to byl zjevně důležitej účet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tool Odesláno Srpen 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2011 vyřešeno :) světe div se, stačilo zavolat na linku Sony :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.