Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Otázko pro ty, kteří tomu rozumí


mabonis

Otázka

Dobrý den, chtěl bych se zeptat mám nejstarší typ DSka a uvažuji, že bych si koupil nějaký nový typ. Ale nyní nevím jaký typ aby mi tam šla flashkarta DSTT kterou mám.

Taj bych se chtěl zeptat jaký typ DSka je lepší koupit a jestli tahle karta funguje i na jíne typy Nintenda DS. Děkuji předem :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

1 odpověď na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

DSTT funguje len na DS a DS Lite...obidve su uz dost stare takze kupou noveho DSka potrebujes aj novu flash kartu...(teda ak si sa nepomylil a nemas nahodou DSTTi)

no a moj nazor:

kupou noveho DSka si moc nepolesis...na vyber je asi toto:

- Nintendo DS Lite: nastupca toho stareho DS co mas...nema v podstate nic nove akurat je mensie a dizajnovo krajsie...hry si ale zahras tie iste...na tomto DS bude este DSTT fungovat ale je zbytocne ho podla mna kupovat ak mas to stare DS..nic nove ti neprinesie..

- Nintendo DSi: nastupca lite verzie...navyse ma len kamery a eshop s minihrami...chyba mu ale uz GBA slot...Hry si zase zahras take iste ako na ich predchodcoch...DSTT uz fungovat nebude..jupou tohoto DSka treba aj novu flash kartu...

- Nintendo DSi XL: je len zvacsena verzia DSi...nic viac/nic menej...ma navyse len elegantnejsi stylus...inak plati to co pri DSi

- Nintendo 3DS: tu uz sa konaju velke zmeny...bohuzial DSTT tu nefunguje a tak isto ani vacsina ostatnych flash kariet...niektore ako R4i alebo Acekard uz maju fix aj na toto DS ale ide cez ne hrat iba DS hry...cize zase by si si zahral len to co na tom ktore momentalne mas...3DS hry by si musel kupovat...

ale teda ak by si uz fakt chcel nieco kupit tak bud DSi (XL verzia je zbytocne draha a Lite verzia by sa oplatila kupit len ak by si nemal ziadne DS) alebo 3DS ktore ma od piatka zlacniet az o tretinu :)

na zaver uz len dodam...ci uz kupis DSi alebo 3DS (ak vobec) treba davat pozor na firmware DSka...novy fw vzdy blokuje flash karty a treba cakat na update danej karty ktoru mas...cize ak bude novy firmware pre DS tak neupdatovat...zablokujes si tym flash kartu...najskor treba pockat na update karty..updatnut tu a az potom samotne DS (samozrejme ten update fw nutny neni a mozes hrat normalne)

a este jedna vec...najlepsie je kupit acekard lenze ta neni updatnuta na novy fw...cize si ju budes musiet na starom DS updatnut aby sla na nove DS..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu