Han Odesláno Září 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2007 já bych se toho nebál - jeho to prostě baví dělat CF. Dva, tři FW vynechá a pak mu to nedá a jen tak si to zkusí doma pro sebe a pak to dá jen na net. Spíš má strach že po něm půjdou...8) presne tak.....vsimnete si ze M33 nastoupili hned potom co zacali SONY DAXE pronasledovat..sam to napsal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenny03 Odesláno Září 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2007 Poradil by mne nekdo kde stahnout oficialni 3.70 a jak se instaluje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomikcz24 Odesláno Září 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2007 Pro ty kteri nainstalovali na svuj fat psp 3.71-m33, chteji zpet downgradovat pomoci pandory a nejde jim spustit original pandora's battery creator mam pomoc.. http://console-forum.net/showthread.php?t=12781 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
b.johnny Odesláno Září 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2007 Podle mě ta zpráva, že je to poslední CF snad nebude tak horká. Jednak, kdyby DA přišel a řekl jo jsem zpátky a budu dělat další CF, tak po něm Sony půjde jako slepice po flusu (ještě je tady ta věc s ukradnutím zdrojového kódu CF, takže nás DA chce i trochu nechat vydusit). A navíc Sony to s tou ochranou taky nemyslí moc vážně. Vždyť si jenom vemte, že díky pirátům se z PS2 stala nejprodávanější konzole. Takže proti pirátům se sice zasahuje ale zas tak moc vážne se to nebere - je to vlastně jenom divadlo protože Sony potřebuje, aby se prodávaly konzole ale vývojaři budou dělat hry jenom pokud je ta konzole zabezpečená jinak by hry dělali prakticky zadarmo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DREGAN605 Odesláno Září 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2007 taky vás napadlo že M33=ME(E) (já)= DA :?: :blink: :D:D:D Jinak M33 je galaxie :) ,bylo to i vidět na updatech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2007 Pro ty kteri nainstalovali na svuj fat psp 3.71-m33, chteji zpet downgradovat pomoci pandory a nejde jim spustit original pandora's battery creator mam pomoc.. http://console-forum.net/showthread.php?t=12781 nj, ale to je sice pekny, ale moc velka pomoc to neni, prtze je treba jeste dump FW pres pandora firm. installer, pak jeste 3.60m33 Slim patch, kteri se oba pousteji pod 1.50, ktera, jak je zname pod 3.60+ nejede.. takze na co ti bude servisni baterie bez magic memory sticku, aneb.. stejne potrebujes vytvorit magic memory stick na fat... tak uz je jedno zda na fat udelas vse, nebo jen jedno.. .. ale kazdopadne gl, zase to o neco posunulo (CZ) PSP scenu vpred, borec :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.