Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Návod Custom firmware 3.71 M33 + Updates (poslední Update 4)+Popstation_MD

Recommended Posts

• Odpovědi 333
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíc přispívající

Odesláno

lidi mam prosbu.. mate jeste nekdo slim s fw 3.60-m33 ? napsal jsem hb na vytvoreni pandora baterky i pro psp sli.. ovsem s fat baterkou.. ale bohuzel uz mam na slimu 3.71-m33 a downgradovat to nejde a na fat s 3.71-m33 se mi aplikace nezapne.. tzn pravdepodobne ma te fw vypnutou funkci pro zapis do eeprom baterie.. kdyz dam do fat 3.52-m33-4 a spustim ji na kernelu 3.52 tak funguje korektne.. potreboval bych jen otestovat, jestli se na slimu s 3.60 nevypne pri startu.. nemusite na baterku nic zapisovat. byla by to cesta jak vytvorit pandorinu baterku i na psp slim.

Odesláno
JJ jede akorat ne ve hrach protoze si musis vytvorit textak Game.txt v seplugins kam napises ms0:/seplugins/Screen.prx , nechapu proc to neni v tom raru defaultne ale takhle to funguje ;)

jj diky uz mi to jde i ve hre,ALE.......ty screeny ve hre sou desny,proste nepouzitelne navic pri zapnutem stavu(myslim v pluginech-recovery na enabled game)nejde spustit docela dost her.napr PES6,DEMO Silent Hill ani PSX hry,takze dokud se nevychytaji mouchy,je tento plugin celkem k nicemu...skoda no,snad se to casem doladi

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu