Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

vypalovani

vitacz1468626700

Otázka

• Odpovědi 54
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Top Posters For This Question

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Top Posters For This Question

Recommended Posts

• 0
co to melete vy dva ja jsem to cetl....ale toto co jsem potreboval jsem nenasel tak jsem se chtel zeptat .........vy dva ocasove vy jste paka

Zrovna ty někoho urážej...

Nechápu proč to tak řešíte. Topic tu sice je, ale né každý tomu rozumí na 100% tak se radši zeptá aneb ,,Dvakrát měř jednou řež."

Si připrav toaleťák, možná bude chtít i utřít prdel.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0
Si připrav toaleťák, možná bude chtít i utřít prdel.

Prosím ?!?!?! Kamaráde já jsem s tebou kačery netahal tak se klidni. Takhle se můžeš bavit ze svojím fotrem a ne se mnou. Furt by jste jen někoho sekýrovali.

ty si bez utrit prdel ty b....... si zas nak moc myslis ne delas tady ze vsemu rozumis a pri tom ♥♥♥♥♥

Bože nepiš vůbec už ... :roll:

Strašnej flame tady z toho.

RaZZeR: Srááándáá :DDDD

Odkaz ke komentáři

• 0
Nechápu proč to tak řešíte. Topic tu sice je, ale né každý tomu rozumí na 100% tak se radši zeptá aneb ,,Dvakrát měř jednou řež."

Dunky - nezastávej se ho , protože jemu nemá cenu radit . Poradil jsi mu , že to má vypálit na stolním PC - ale stejně to vypálil na ntb . A ptal se na jasné věci , které tvrdil že si přečetl v topicu pro začátečníky . A vypalovat na už jednou použité DVD a ptát se proč to nejde je neskutečná blbost .

Odkaz ke komentáři

• 0
:D:D no dobre nebudu se tu uz bavit bo to nema cenu

To tedy nemá , protože ty to ještě zapíráš a kvůli tvé drzosti , sprostotě a urážkám ti už neporadíme . Jinak každý je za rady vděčný a slušný ne jako ty . Z těch tvých příspěvků je vidět jak jseš inteligentní a opravdu pako !!

Odkaz ke komentáři

• 0
problem je ted v tom ze jsem to stahl na notas a flesku u sebe ted nemam abch to hodil na PC......a v cem je to horsi na notasu ?
ok tak ze kdybych to vypalil na notasu tak mi to asi nepujde ze ??........mam problem kdyz tu hru ted chci dat do abgx360 tak mi to nejde otevre se okno a tam se pise error
tak ze jsem to zkousel vypalit a nejde mi to na 60% se objevi naka chyba tak ze co s tim
ok tak ze ted to nak musim dostat do PC to co jsem stahnul

Co to tu hraješ? Si myslíš, že jsme taky vylízaní?! :)

E:// Jo tys ten příspěvek z 11:02 editnul, však já viděl jak si psal "já snad psal, že jsem to pálil v notebooku?" (ňák tak to bylo).

Odkaz ke komentáři

• 0
tak ty mozna :D:D ale ostatni ne :D..........si dobry ze si to vsechno nasel :D:D:D

Moc dobře jsme to četli - nejen RaZzeR . Ty si myslíš , že když něco napíšeme , taki nevíme o čem je řeč jako to napíšeš ty ? A ještě ke všemu tady podvádět zpětnou editací příspěvku ? To už je ale opravdu do nebe volající drzost a podlost !!!!!!!

Prosím tě - přečti si všechny svoje příspěvky od začátku a uvidíš na jaké věci jsi se ptal a jak jsi odpovídal . Já to alespoň dělám .

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu