Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Fruit Ninja Kinect (arcade)

TheChoosenOne13

Recommended Posts

Tuhle hru jsem stahnul, dal do sveho rgh a pri "begin" to chce po me pripojeni na live - kdyz dam "no" (nemam pripojeni k netu vubec v konzoli), tak me to nepusti dal a porad se situace opakuje. u vsech ostatnich podobnych her (arcade,kinect) to normalne v pohode pokracuje...nevite co s tim nebo to jednoduse nerozjedu?

Stejny problem, vyresil jsi to nejak? Skusil jsem 4 ruzny verze a u vsech to stejny a jak pises u ostatnich arcade bez problemu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to se tyka ukladani nejak se mi to nezda byl tu kamos minulej tejden poustel jsem mu ninju zadny id udelany nemel a slo mu to normalne myslim ze v tom co se tyce pusteni hry problem neni ale muzu se mylit nevim jestli jsem nebyl zalogovanej taky ale myslim ze ne

Odkaz ke komentáři

Ááááá konečně se citím jako Ninja :D Je to super a za těch 800 MCPoint to stojí zato ;) Na IPhonu je to taky sranda ale na Kinectu je to lepší a když si vemete něco do ruky jako imitaci katany :D tak je to taky nářez :D Hodně srandy je to taky ve dvou kdy se občas praštíte sami když sojíte blízko sebe :D Každopádně doporučuju ;)

Odkaz ke komentáři

chipomil: Když se ti to nezdá, tak nepolemizuj, jen pleteš..je to tak, jak říkám. Zkoušel jsem to takhle na třech xboxech, nejelo to a až když jsem nastavil ID Kinect pro profil hráče, tak to jelo. Když se zapne Fruit Ninja, sám Kinect rozpozná tvář a přihlásí se na profil, pak se jde v pohodě dostat do menu ;)

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu