Cool.Majkl Odesláno Srpen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2011 Zdravim pánové. Co takhle si trochu zasoutěžit ? Určitě znáte video Nyan Cat ( ). Teď vznikla stránka, která vám tuto písničku pouští pořád dokola a přitom vám počítá, jak dlouho už počítáte. Proto vyhlašuju soutěž, kdo vydrží nejdýl :D. Jako důkaz, musíte nahrát screen vaší obrazovky. Nemá cenu podvádět, vždyť stejně nic nevyhrajete :D.Stránka - http://nyan.cat/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacodekany Odesláno Srpen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2011 Hlásím se! Zítra asi startuju, denska už je pozdě :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wii-man Odesláno Srpen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2011 ja taky chci soutezit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crashíčeq Odesláno Srpen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2011 Nikdo se do toho nemá, tak začnu a těm, co budou mít největší skóre rozdám pár GB na czshare (první tři). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Srpen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2011 uz nyanuju :D uz na to nemam ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wii-man Odesláno Srpen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2011 Taky nyanim :) zatim nejlepsi ale za jakou cenu - jsem hotovej jeste minutu a jsem tuhej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Srpen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2011 http://imageshack.us/photo/my-images/535/nyancatserunato.png/ .. Uz na to seru :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest MrFlash Odesláno Srpen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2011 http://imageshack.us/f/717/screen1db.jpg/ twl toto se nedá !!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Srpen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2011 solidní brainwashing, ale na to já bohužel nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Srpen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2011 Já to vydržel 5 minut, i když už v první mě z toho začla bolet palice... Děkuji, už nikdy více. http://img695.imageshack.us/img695/4733/picovina.png Btw, jsou tady opravdu zajímavý čísla. By mě zajímalo jestli jste to opravdu vydrželi poslouchat, a nebo jste to měli puštěný bez zvuku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Srpen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2011 just for the record Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wii-man Odesláno Srpen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2011 porad lepsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Srpen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2011 Muj rekord [ tady ] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wii-man Odesláno Srpen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2011 muj rekord [ tady ] no ty v*le!!! tys u toho seděl 20 hodin? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Srpen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2011 no a? a neni to jenom 20 hod.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Srpen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2011 no a? a neni to jenom 20 hod.. A kolik to podle tebe je ty chytráku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Srpen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2011 Já jsem to vypnul už při druhé minutě když jsem to viděl poprvé, těch 70000 sekund je jasný fake nuguiene :D To nevydrží nikdo, leda Chuck Norris :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Srpen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2011 Hele jo, já sem u PC skoro furt a po 2 hodinách sem už nevnímal že tu něco běží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wii-man Odesláno Srpen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2011 fake to neni ale 20 hodin u počítače... no... ty pujdeš do lečebny hochu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Srpen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2011 Být na kompu 20 hodin v kuse, to je něco, to by mě sakra bolela hlava :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wii-man Odesláno Srpen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2011 ja dal tušim asi 12 hodek a byl jsem vyzdimanej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Srpen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2011 Byl nebo spíše furt jsi? :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Srpen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2011 Jenom občas du do takovýho extrému 20 hodin.. ale tak 16 hod nebo 18..pohoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Srpen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2011 Co mi na to řekneš teď ? :lol: Povšiměte si toho času :) a BTW ty posloucháš hudbu nebo koukáš na video a při tom Nyanuješ ? :lol: Zabralo mi to 10 sekund :P //: S tímhle se do soutěže nezapojuji :) je to pochopitelně FAKE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wii-man Odesláno Srpen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2011 Co mi na to řekneš teď ? :lol: Povšiměte si toho času :) a BTW ty posloucháš hudbu nebo koukáš na video a při tom Nyanuješ ? :lol: Na to ti reknu ze ti hrabe:D ale fakt supr, poskytovatel elektriky z tebe ma radost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.