pigi96 Odesláno Srpen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2011 Dnes mi to přišlo do Playstationu na email tak se chci zeptat jestli o tom někdo něco neví... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 phoenix933 Odesláno Srpen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2011 taky mi to včera přišlo... k mému překvapení v češtině... no otevřel jsem odkaz csidentity.com/sony a rozhodně si myslím, že to není košér :-) nevím co to je, ale rozhodně nebudu vyplňovat formulář který tam je :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wesick Odesláno Srpen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2011 taktéž by mě zajímalo o co jde!? jestli se to vyplati... čiliž jestli mate už nekdo skušenost šup sem s ní... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pigi96 Odesláno Srpen 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2011 Prej to má být nějaká ochrana proti útokům hackerů na naše účty... Já jsem se tam registroval a na email mi přišel další odkaz, ale když ho rozkliknu hodí mi to error 404... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 spoock Odesláno Srpen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2011 na takové ochrany snad není třeba vyplňovat formulář, ne? kašlu na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wesick Odesláno Srpen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2011 V emailu se píše že Sony za nas zaplatí roční poplatek za tuto službu.Pokud to má byt ochrana bezpečného připojení na jeden rok zdarma co potom?To už Sony negarantuje bezpečné připojení bez CSi identity? To mě připadá jako by se chtěli vyvlíct ze zodpovědnosti za další případné utoky na servry a stím spojenou ztrátu osobních udaju. Čiliž nemaš CSi identity - nezodpovídáme za případnou ztrátu osobních údaju. Aspoň tak to na mě působí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pigi96 Odesláno Srpen 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2011 Taky si myslím tak jsem tu roční blbost vyzkoušel (když je zadara) a pak se uvidí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wesick Odesláno Srpen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2011 asi to vyzkouším taky,akorát aby nám po roce nepřišla fakturka na 50 doláčů :-) u Sony nikdy nevíš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pigi96 Odesláno Srpen 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2011 Tjn... :lol: Nebo aby nám pak neblokli účet dokud si to znova nepředplatíme. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wesick Odesláno Srpen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2011 píšou tam kontrola internetu CyberAgent,sem myslel že při surfováni přes PS3 na internetu (neuvěřitelně trapná záležitost) žadné nebezpečí nehrozí! sem z toho voľajaký zmetěný:roll: jo a někde sem četl že Sony jedná s Googlem o prohlížeči Chrome,což by špatný nemuselo bejt... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pigi96 Odesláno Srpen 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2011 Tak nevím no... Zkusím napsat na podporu SONY co mi o tom řeknou. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JohnTheEncyklopedia Odesláno Srpen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2011 CyberAgent prohledává web, jestli někde nekolujou tvoje osobní údaje nebo se s nimi neobchoduje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nexikar Odesláno Srpen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2011 Vzhledem k tomu, že tam nemam pravdivé údaje a ani zadanou kreditku tak to nepotřebuju:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Panther Odesláno Srpen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2011 spis to je dalsi dukaz o tom ze Sony si je vědom toho že kreditky u nich nejsou v bezpeci (jak alarmujici) // ten chrome by vubec nebyl spatnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 deepthroat1468623923 Odesláno Srpen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2011 Jo Sony a Google skutečně jednají, ale zatím to podle všeho vypadá že se to chystá až na PS4, uvidíme... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
pigi96
Dnes mi to přišlo do Playstationu na email tak se chci zeptat jestli o tom někdo něco neví...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
14 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.