FULUN Odesláno Srpen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2011 Zdravim, rád bych vás požádál zda li neznáte nějaké tyto hry jde mi hlavně o hry Typu Gothic, Risen takovéhle žánry mám nejradši (Hry typu Dragon Age a Mass Effect už mám za sebou) Předem děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Srpen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2011 Two worlds 1, 2 jsi zkoušel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rychlahuba Odesláno Srpen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2011 Neco jako gothic v dnesni dobe nesezenes... Zkus serii TES a nezbyva ti nic jineho nez se tesit na TES V:Skyrim a Risen 2 :D Mozna zkus jeste Fable, Assasin creed 2 taky neni spatny... Bohuzel dnes RPG hry s tak krasnou atmosferou a pribehem (Gothic 1,2 + datadisk, mozna jeste ta trojka) ... nevychazeji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bargud Odesláno Srpen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2011 Podle mě lepší než Dragon Age - Drakensang: Řeka času. Ale rozhodně: Zaklínač !!! (1,2) Dark Messiah Jade Empire Rise of the Argonauts Titan Quest Už to není toho typu co chceš, ale jsou to RPG... Baldurs Gate IceWind Dale Dungeon Siege Inquisitor Torchlight Loki Numen Když už máš čekat, tak na Diablo III. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dalmar Odesláno Srpen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2011 Jak uz bylo napsano vyse Drakensang ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FULUN Odesláno Srpen 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2011 Díky všem za pomoc zkusím pár her :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.