rctomik6 Odesláno Srpen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2011 potrebuji zrusit flash protoze jsem udelal jen update ver GEN nevim jak to dat prič nejdou my zadne hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Carl Odesláno Srpen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2011 myslim že se to dělá přes recovery flasher nebo tak nák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Srpen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2011 Moc nepobírám, jak udělal jen "update ver GEN"? Však flash právě takovejhle název nese a ten ti ty právě i povolí ty stažený hry. Dál, "nejdou mi žádné hry". Jak nejdou? Jako, že se vůbec nezobrazí nebo po spuštění hází chybovej kod, případně jakej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rctomik6 Odesláno Srpen 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2011 zobrazí se ale hodi to chybu po spuštení chybovej kod: 80020321 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Carl Odesláno Srpen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2011 musis ve vsh menu prěnastavit usb device na memory stick a iso video mount na m33 driver a pak by ti to mělo jet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rctomik6 Odesláno Srpen 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2011 podarilo se my nahodit 3.71-M33 a pak jsem udelal update na 5.03 a flashnul jsem to dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Srpen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2011 rctomik6: Proč proboha dáváš na flashnutelný PSP zrovna 5.03, který je už starý jak Metuzalém a je navíc určen pro neflashnutelná PSP, to vážně nechápu. Když už tak si updatni na 6.39 a můžeš si vybrat mezi 6.39 PRO B8 CIPL nebo 6.39 ME-9.2. Ty jsou proti 5.03 nesčetněkrát lepší, novější a k tomu jsou ještě nastálo, což 5.03 není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
rctomik6
potrebuji zrusit flash protoze jsem udelal jen update ver GEN nevim jak to dat prič nejdou my zadne hry
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.