Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

chyba v PS3?

Lovefist_88

Otázka

12 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Jo je to normální ,někdy se mi to taky stává,a nejvíce asi na CFW

no já tam mám original software, ale díky uklidnilo mě to. já jsem docela nervní když mi něco takovýho PS3 udělá, pač mě se stane nějaká taková chyba jednou za uherák, jinak mám ještě problém s GT5, často mi zamrzne při výběru aut v arcade modu a blue ray je úplně čistý.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0
To se taky stava, me se stara FAT v gran turismu a killzonu zasekavala kazdou chvili...

moment takže je to konzolí? já už jsem z toho zoufalej, už jsem tu jednou psal příspěvek, ale nikdo se neměl k odpovědi. s kámošem jsme chtěli hrát splitscreen a pokaždý, když jsme si vybírali auta, tak se to pokaždý seklo, jako hra šla vypnout přes PS button, ale nešlo s ničím hýbat. a vůbec ty auta se mi začali strašně pomalu načítat, jako že sekavě, když v nich projíždím. jinak konzoli mám CECHJ04 40GB(320GB)

Odkaz ke komentáři

• 0
moment takže je to konzolí? já už jsem z toho zoufalej, už jsem tu jednou psal příspěvek, ale nikdo se neměl k odpovědi. s kámošem jsme chtěli hrát splitscreen a pokaždý, když jsme si vybírali auta, tak se to pokaždý seklo, jako hra šla vypnout přes PS button, ale nešlo s ničím hýbat. a vůbec ty auta se mi začali strašně pomalu načítat, jako že sekavě, když v nich projíždím. jinak konzoli mám CECHJ04 40GB(320GB)

Zkus u toho GT5 třeba nainstalovat GAME Data na HDD třeba to pomůže lepšímu načítání.

Odkaz ke komentáři

• 0
Zkus u toho GT5 třeba nainstalovat GAME Data na HDD třeba to pomůže lepšímu načítání.

ale já mám veškeré instalace a updaty nainstalované. nemůže to být třeba tím, že to teď hraju ve vyšším rozlišení? předtím jsem jel 720p a teď jedu 1080p.

Odkaz ke komentáři

• 0

Tahle chyba obvykle nastává, když se konzole vypíná v době, kdy něco dělá, třeba si hraje s HDD a podobně. Nebo také v době, když systém zamrzne. Obrana proti tomu není, ono vlastně ani není proti čemu se bránit. S rozlišením to nesouvisí, s instalací na HDD to souviset může. Ale nejčastěji je to prostě vlastnost konkrétní hry, třeba Fallout 3 GOTY v pozdějších fázích hry padal docela dost. A přesně se systém vypínal se třemi pípnutími.

Pokud se hra seká na nějakém konkrétním místě, jako třeba u výběru aut, zkus jako první věc reinstalaci dat. Pokud to nepomůže, zkus ji v obchodě vyměnit, pokud máš účet, občas je nějaký kus vadný.

Odkaz ke komentáři

• 0
Tahle chyba obvykle nastává, když se konzole vypíná v době, kdy něco dělá, třeba si hraje s HDD a podobně. Nebo také v době, když systém zamrzne. Obrana proti tomu není, ono vlastně ani není proti čemu se bránit. S rozlišením to nesouvisí, s instalací na HDD to souviset může. Ale nejčastěji je to prostě vlastnost konkrétní hry, třeba Fallout 3 GOTY v pozdějších fázích hry padal docela dost. A přesně se systém vypínal se třemi pípnutími.

Pokud se hra seká na nějakém konkrétním místě, jako třeba u výběru aut, zkus jako první věc reinstalaci dat. Pokud to nepomůže, zkus ji v obchodě vyměnit, pokud máš účet, občas je nějaký kus vadný.

a může to být u toho GT5 třeba posledním updatem? příjde mi, že to dělá od chvíle, co jsem nainstaloval nový update. jinak že by něco bylo s konzolí si nemyslím. ta moje se nepřehřívá, začne trochu hučet zhruba po 15 minutách na chvíli a pak se uklidní.

Odkaz ke komentáři

• 0

když se mi to stalo poprví, byl jsem v pasti :-), teď se mi to stavá při každým asi 5tým hraní něčeho, nebo když je konzole zaplá dýl jak 8 hodin, mám to odzkoušený, zajímavý je, že když jsem ji oddekloval, tak to nepípá, asi se přehřívá, bych si tak tipl

Odkaz ke komentáři

• 0

Robí to firmware, nie hra. Jediné riešenie je nerobiť update vyššie ako 3.55, ale v tom prípade niektoré hry ako GTA 5 budú štrajkovať. Je to ako u ♥♥♥♥♥ov na dvore, sony je neskutočný lajdák. Na jednej strane sa tak bráni aby nevznikali hacky, ale na druhej strane sfušuje základný ovladač pre konzolu. Čo som tak zachytil, veľa ľudí sa na to sťažuje.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu