DeSmond Odesláno Září 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2011 V nejake mire (nejlepe v te puvodni) zoom beru....ale nerad bych aby se to zvrhlo v neco necskoveho, ikdyz se toho ztim moc nebojim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Srpen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2012 tak dnes vyšlo! je ke stažení i pro RGH a je to XBLA hra tak sosejte :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Srpen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2012 Sem si to chtěl koupit ale nakonec co sem přečetl recenze tak zkusím trial a uvidím :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Srpen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2012 koupil sem to na steamu a pohoda.. a stáhl na xko a žádnejch změn jsem si nevšiml. je to docela fajn hra.. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Srpen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2012 Tak sem to koupil a docela aj zábava zatím jen proti botum ale nahrál jsem si za 2 minuty 2 ajchy :) Nenajde se někdo s kým bych zašel na server udělat par ajchu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 28, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2012 Tak co na to rikate? Ja si vcera stahl na xko trial a musim rict ze jsem spokojeny, zmeny jsou znatelne ale neskodi, mapy vypadaji krasne a hraje se to jako stare dobre cs, jsem ra, ze jsme se na xku konecne dockali cska. Dneska si chci dohrat trial a zatim to u me vypada na jasnou koupi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Srpen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2012 V Trialu mě multiplayer fungoval našlo mi to server do minuty a tet čekám 10 minut a žádnej server mi to nechce najít wtf... ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 28, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2012 To me to furt vytvari novy servery s botama a v podstate se nepripojim nekam kdy by byli vic jak dva dalsi hraci :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeeRek21 Odesláno Září 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2012 V Trialu mě multiplayer fungoval našlo mi to server do minuty a tet čekám 10 minut a žádnej server mi to nechce najít wtf... ? Mám úplně to samý v koupil jsem plnou a najednou se to prostě nepřipojí vůbec nikam :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Září 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2012 Mám úplně to samý v koupil jsem plnou a najednou se to prostě nepřipojí vůbec nikam :-/ Ale to není hrou ale mojím připojením které mám na piču s prominutím , polovina friend mi nejde na xbox live připojit . ale tento týden du zařizovat veřejnou IP adresu a už by to mělo jít aspoň myslím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Září 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2012 Tak dnes jsem poprvé zapnul na 3 kola na cs_office, no né že by to bylo úplně špatný ale proti 1.6 a Sourcům se mi to vůbec nelíbilo, taková divná grafika a pohyb mi přišel nějakej moc rychlej/divnej. Asi si to i tak koupim protože je to prostě CSko ale zdá se mi že už to neni co to bývalo, taky jak to vypadá když se držej zbraně a tak, tak to je úplně takový podobný Left 4 Dead a to se mi moc taky nelíbí... Zítra ještě zkusim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Září 12, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2012 Tak dulezity je, jak se to hraje, ne ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Září 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2012 Tak dulezity je, jak se to hraje, ne ;) No tak samozřejmě ale hlavně kvůli tomu pohybu a jak to celkově vypadá se mi to hraje docela ehm "divně", rozhodně jsem si "starý" CSka užíval o dost víc, neříkám že je to špatná hra ani, taky je to dost zábava ale prostě je to něco jiného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Září 13, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2012 Me se to hraje dobre a jsem rad za csko na xbox :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Září 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2012 Me se to hraje dobre a jsem rad za csko na xbox :) Tak to sis měl koupit starý CSko na starej xbox, to mě bavilo o dost víc, škoda že ale zrušily xlive pro hry na starej xbox :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Září 15, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2012 Prave ze to by mi bylo prd platny :) Njn skoda, kazdymu se do vkusu trefit nemohli, ale pro me je to porad stare dobre cs, jen kdyby to furt nevytvarelo ty servery s botama :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Září 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2012 Prave ze to by mi bylo prd platny :) Njn skoda, kazdymu se do vkusu trefit nemohli, ale pro me je to porad stare dobre cs, jen kdyby to furt nevytvarelo ty servery s botama :( Zrovna nedokážu uvést příklad ale vždycky když výjde nějakej novej díl nějaký hry co se dost nepodobá svému předchůdci tak vždy napíšeš tohle nebo něco podobného: pro mě je to pořád staré dobré _______. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Září 15, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2012 Protoze to asi byva pravda, jako promin, ale rict ze ti tohle cs nesedi kvuli animacim....neberu ti to, ale hratelnost je porad stejna je to jen graficky upraveny csko na novejsim sourcu, ale ta hra je v jadru stejna, takze ano, porad je to staredobre csko ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.