Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Counter-Strike: Global Offensive

DeSmond

Recommended Posts

• 11 months later...
  • Odpovědi 92
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Tak co na to rikate? Ja si vcera stahl na xko trial a musim rict ze jsem spokojeny, zmeny jsou znatelne ale neskodi, mapy vypadaji krasne a hraje se to jako stare dobre cs, jsem ra, ze jsme se na xku konecne dockali cska. Dneska si chci dohrat trial a zatim to u me vypada na jasnou koupi :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 2 weeks later...
Mám úplně to samý v koupil jsem plnou a najednou se to prostě nepřipojí vůbec nikam :-/

Ale to není hrou ale mojím připojením které mám na piču s prominutím , polovina friend mi nejde na xbox live připojit . ale tento týden du zařizovat veřejnou IP adresu a už by to mělo jít aspoň myslím

Odkaz ke komentáři

Tak dnes jsem poprvé zapnul na 3 kola na cs_office, no né že by to bylo úplně špatný ale proti 1.6 a Sourcům se mi to vůbec nelíbilo, taková divná grafika a pohyb mi přišel nějakej moc rychlej/divnej. Asi si to i tak koupim protože je to prostě CSko ale zdá se mi že už to neni co to bývalo, taky jak to vypadá když se držej zbraně a tak, tak to je úplně takový podobný Left 4 Dead a to se mi moc taky nelíbí... Zítra ještě zkusim.

Odkaz ke komentáři

Tak dulezity je, jak se to hraje, ne ;)
No tak samozřejmě ale hlavně kvůli tomu pohybu a jak to celkově vypadá se mi to hraje docela ehm "divně", rozhodně jsem si "starý" CSka užíval o dost víc, neříkám že je to špatná hra ani, taky je to dost zábava ale prostě je to něco jiného.
Odkaz ke komentáři

Prave ze to by mi bylo prd platny :) Njn skoda, kazdymu se do vkusu trefit nemohli, ale pro me je to porad stare dobre cs, jen kdyby to furt nevytvarelo ty servery s botama :(
Zrovna nedokážu uvést příklad ale vždycky když výjde nějakej novej díl nějaký hry co se dost nepodobá svému předchůdci tak vždy napíšeš tohle nebo něco podobného: pro mě je to pořád staré dobré _______. :D
Odkaz ke komentáři

Protoze to asi byva pravda, jako promin, ale rict ze ti tohle cs nesedi kvuli animacim....neberu ti to, ale hratelnost je porad stejna je to jen graficky upraveny csko na novejsim sourcu, ale ta hra je v jadru stejna, takze ano, porad je to staredobre csko ;)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu